(NaturalNews)

Проф. Мартин Рокен, директор на Клиниката по Дерматология на Университетски Медицински Център Тубинген и неговият екип от изследователи, показват сведения за първи път, „че имунната система е в състояние да води туморите и туморните клетки във форма на постоянна латентност.“ Това ни навежда към нещо, което застъпнициte на естественото здраве обясняват от доста време, че подобряването на имунната система може да подобри състоянието на здравето. Когато тялото работи оптимално, трябва естествено да търси чужди нашественици и да ги отстранява, нали?

Казва се, че без да унищожава раковите клетки имунотерапията може да предотврати развитието на тумора, което означава, че клетките се поставят в състояние на постоянна латентност или остаряване.

Екипът на Рокен е открил, че програмата на стареене работи и при хора. Те открили, че с комбинация от интерферон и тумор-некротичен фактор, две добре известни сигнални молекули, без признаци на разрушаване на клетките, раковите клетки спират да растат ин виво (и както се оказва, регресиращите злокачествени тумори на пациенти с рак, също не изкарват добре).

„Много е вероятно, да не можем да спечелим „войната срещу рака “ със специални военни начини.“ Проф. Рокен продължава: „Вместо това, възстановяването на имунния контрол на тялото за злокачествени тумори, ще бъде важна стъпка.“

Този нов подход може да се разглежда като лечение на рак без странични ефекти което е „удължаване на живота.“

Седем естествени начина за засилване на имунната система

В статията, представена през октомври 2011 г. от Мира Хоуп от Списание Моят Благословен Живот, тя заявява, че „всичката допълнителна захар, която децата и възрастните приемат по това време на годината също допринася за по-слаба имунна система.“ Така, че кои храни могат да засилят имунната система по естествен начин?

1) Лимонов сок – съдейства за установяване на правилно ниво на рН, което е по-благоприятно спрямо здравите бактерии, отколкото към вредните бактерии и вируси.

2) Етерични масла – за повишаване на имунната включете: бергамот, кедър, лайка, градински чай, кипарис, евкалипт, джинджифил, лавандула, мента и чаено дърво.

3) Сурови плодове и зеленчуци – суровата продукция като цяло има по-висока хранителна стойност в сравнение с готвените храни, а хранителните вещества помагат за лечение и детоксикация.

4) Вода – пийте много вода, тъй като тя прави нашата кръв и повечето от това, което сме.

5) Почивка – казва се, че добре отпочиналите хора имат по-добър имунитет, тъй като тялото се лекува най-добре по време на почивка.

6) Слънчева светлина и свеж въздух – ходене или упражнения на открито ще внесат свеж въздух в дробовете ви, опитайте дълбоко дишане в гората и приемайте много необходимия витамин D от слънцето.

7) Лекарствени гъби – като например гъбата чага. Казва се, че гъбата чага осигурява липсващи хранителни вещества на нуждаещите се бели кръвни клетки.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Antonia

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×