Смъртоносното безумие, което са ваксинациите

(NaturalNews)

В опит да задържи цирка на пътя, съвременната медицина ни казва много неща, които просто не са верни. От неточни твърдения, които са отговорни за намаляването на броя на инфекциозни заболявания до самопровъзгласилата се безопасност, лъжите, увековечени от индустрията, са налице и могат да бъдат видяни от всеки.

Може би е време да подчертаем някои от смъртоносните безумия на ваксинациите, за да могат тези, които са все още в неутрална позиция за тях, да вземат по-балансирано и информирано решение, което не се влияе от страх.

Предсмъртните думи на Луи Пастьор

Луи Пастьор е бил френски химик, който е добре известен с откритията си за принципите на ваксинация, бактериална ферментация и пастьоризация. Той също е известен със своите постижения в причините и превенцията на болести, и е уважаван за това, че е спасил живота на безброй хора.

Въпреки това, едно нещо, което не е добре известно за Луи Пастьор е това, което е казал на смъртното си легло.

“Микробът е нищо, теренът е всичко”.

По същество, Луи Пастьор казва, че имунна система на човека е решаващият фактор за това дали някой ще се разболее. От тук можем спокойно да кажем, че не трябва да се фокусираме в микробите, а по-скоро в разработването на вътрешен терен, който осигурява правилен, дългосрочен имунитет срещу тези микроби.

Токсичните, краткосрочни и често неефективни ваксинации, които се налагат в момента са напълно неоснователни и ненужни.

Опасността и безполезността на DPT ваксината за бебета

В продължение на години, DPT ваксините (дифтерия-коклюш-тетанус) са били прилагани на бебетата, причинявайки трайни наранявания и смърт.

Д-р Робърт Менделсон, педиатър, сертифициран от Американския съвет на педиатрите, предупреждава срещу имунизацията на бебета и в крайна сметка беше в състояние да докаже, че около 85% от SIDS (Синдром на внезапната детска смърт) са възникнали в рамките на 48 часа след инжектирането на DPT ваксината, а останалите са възникнали в рамките на 2 седмици след имунизацията! Разбира се, никой не го послуша и вследствие, американското правителство започна да гарантира безопасността на тези инжекции, тъй като фармацевтичните компании, които са ги правили, са имали твърде много съдебни дела по ръцете си от щети и смъртни случаи от DPT ваксините.

По-лошото е, че използването на тези ваксини всъщност е антинаучно, тъй като новите бебета не разполагат със собствена имунна система и не са в състояние да реагират, като произвеждат имунитет към болести. Бебето се ражда с около 6 месеца имунитет приет от майката, но все пак педиатрите продължават да прилагат ваксината DPT на 2-3 месечна възраст!

Както се оказва, лекарите в Япония осъзнават опасността от твърде ранното имунизиране на бебета и сега им е забранено  да дават ваксини преди две годишна възраст. В резултат на това в Япония вече няма SIDS (Синдром на внезапната детска смърт).

Ваксинациите са били насочени към най-уязвимите болести

Малко след като президентът Форд е бил номиниран от отиващия си президент Никсън, той е решил, че иска да направи нещо за американското общество. Сезонът на грипа е бил на път да започне и вирусът, идентифициран по това време е бил на “свинския грип”. Президентът е поръчал голям брой от тези имунизационни ваксини за лицата под риск, смятани за възрастни хора, млади хора, както и хора, страдащи от хронични заболявания. В крайна сметка, това се е оказало бедствие, тъй като голям брой хора са умрели или останали парализирани в резултат на ваксините за свински грип.

Това подчертава проблемите с имунизациите. Хората, чиито имунни системи са отслабени (или незрели) поради възраст, болест, или имунопотискащи лекарства, са същите тези хора, които не могат да отговорят на имунизацията. Това са хората, които са сериозно увредени, ако не убити, поради използването им.

Вашият най-добър отговор за правилен имунитет все още е и винаги ще бъде изграждането на имунната система по естествен път, чрез хранене и други ключови фактори в начина на живот. Прочетете Начини за укрепване на имунната система, за да получите повече информация за това кои храни и фактори в начина на живот осигуряват най-голяма полза. Ако сте били имунизирани, време е да се детоксикирате от ваксините.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Derek HenryЕдин коментар на Смъртоносното безумие, което са ваксинациите

  1. Srebrina Kovacheva каза:

    Спрях всякакви ваксини преди 4години на децата ми(сега на 15 и 8 години).никой не е в състояние да ме убеди в ползата от тях!съжалявам само,че не се “събудих ” по-рано.проблемите,които им причиниха отшумяват постепенно.то не беше ходене по лекари,то не бяха тръшкане на пари…а причината е била точно в проклетите отрови и естествено никой медик не ми каза,че може да е от ваксините!четете,търсете,интересувайте се…за да не съжалявате горчиво след време!здраве желая на всички.

Вашият коментар