Последният „теоретик на конспирацията“, който излезе и предупреди за отделянето на частици от тези, които наскоро са „ваксинирани“ за коронавируса (Covid-19), е не друг, а самият Пфайзер. Собствените документи на фармацевтичния гигант открито признават, че хората, които наскоро са били ваксинирани заради китайския вирус, могат да предават каквото се съдържа в спринцовката на други, включително чрез контакт с кожата.

„Оccupational exposure“ /експозиция/ възниква, когато човек получи непланиран пряк контакт с тестван ваксинен субект, който може или не може да доведе до появата на неблагоприятно събитие“, предупреждава документът на Пфайзер.

„Тези хора могат да включват доставчици на здравни услуги, членове на семейството и други хора, които са около участника в изследването.“

С други думи, има нещо, което се съдържа в инжекциите, което кара инжектираните да станат „свръх разпространители“. Пфайзер не посочва какво е това, но предупреждава, че виновниците са хора, които наскоро са били инжектирани.

Такова предаване може да се случи от обикновено ръкостискане или прегръдка. Почти сигурно ще се случи по време на сексуална активност, което означава, че тези, които искат да избегнат заразяването с каквато и да е отрова вътре в тези неща, трябва да са сигурни, че партньорът им не е получил ваксина.

Документът продължава да разкрива, че ваксинираните жени, които са бременни, могат да претърпят спонтанни аборти и други репродуктивни проблеми – а неваксинираните хора, които влизат в контакт с тях, също могат.

Ваксинираните майки също могат да предават каквото и да се съдържа в инжекцията на Пфайзер на своите бебета чрез кърмата.

Пфайзер: заразяването от ваксиниран срещу коронавирус може да се случи чрез „вдишване или контакт с кожата“

Освен това Пфайзер признава, че ваксинираните мъже могат да предават вирусни компоненти на жените по време на зачеването, което означава, че както жените, така и техните неродени бебета могат да се заразят с отровите чрез външен контакт.

Бременна жена, която е неваксинирана, също може да „вземе“ вирусните компоненти от своя лекар или друг член на семейството, който е бил ваксиниран. Според Пфайзер това може да се случи „при вдишване или контакт с кожата“.

О, но ваксините всъщност не се „отделят“ , твърдят медиите и институциите. Това е просто дива „теория на конспирацията“, ни се казва. Защо тогава Пфайзер предупреждава тихо в своите информационни материали, че непосредствена близост до ваксинирано лице може да причини здравословни проблеми?

Пфайзер иска участниците в клиничното изследване, които смятат, че са били изложени на химическо отделяне от някой, който е бил ваксиниран за Covid-19, да докладват за инцидента чрез формуляра на компанията за SAE и допълнителния формуляр за EDP.

Пфайзер прави това, защото външното излагане на компоненти на ваксината може да убие бебе на бременна майка. Компанията обаче не планира да регистрира наранявания или смъртни случаи от такова излагане в рамките на своето проучване, тъй като счита, че такава информация няма значение за самите участници в проучването.

Автор: Ethan Huff

Източник: www.naturalnews.com

One thought on “Собствените документи на Пфайзер признават, че ваксинираните за Ковид ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *