(NaturalNews)

Ах, този измамнически свят на храните. Милиони хора се въртят в кръг, като пилета без глави, пазарувайки на сляпо разни неща, които да поставят в устата си и по кожата си, като че ли нищо няма значение. След това имате други милиони хора, които мислят, че знаят какво правят, защото са видeли реклами по телевизията или четат статии в модните списания, но те ​​също биват заблудени.

Някога, преди около 80 години, германски и американски учени са започнали заедно разработването на фармацевтични продукти и хранителни вещества, токсичната „свещ“, чийто фитил гори и в двата края. Крайният резултат са милиони хора, които се нуждаят от лекари, за да лекуват своите болести, причинени от яденето на храни. Едва ли тези хора са знаели (нито знаят сега), че храната, която ядат и водата, която пият, ще  добавя към хаоса на тяхното ВЛОШАВАЩО СЕ ЗДРАВЕ всичко това, докато лекари предписват лекарства, за да убият болката и намалят отока и хирурзи, изрязващи инфектирани телесни части и органи, които не трябва задължително да ИМАТЕ, за да оцелеете. След това, когато здравето се влошава все повече и повече, същите тези хора предписват безполезни антибиотици, допълнителни ваксини (инжекции с живак и алуминий), химиотерапия (пестициди) и радиация и предписват редовни лечения (повече лъжи), докато не напуснете този свят.

Не е задължително да бъде така. Образовайте се. Научете 10-те подвеждащи хранителни маркетингови измами, митове и легенди и ще можете да се освободите и да избегнете всички ГОЛЕМИ здравни капани на „Голямата Хранителна Индустрия“ и „Голямата Медицина“, които лежат пред вас:

#1. Всички мазнини са лоши за вас!

Почакайте, заблудиха ви, нали? Казаха ли ви за мазнината от авокадо? О, те забравиха? Какво ще стане, ако ядете кокосови орехи и използвате кокосово масло вместо хидрогенирани ГМО растителни масла? Има ли добър холестерол? Разбира се че има, но колко време сме били държани на тъмно и колко хора са все още „на тъмно“, защото техните лекари предписват лекарства и НЕ ги образоват за добрия холестерол и храните, които го подхранват?

#2. Вашият холестерол е висок и се нуждаете от лекарства!

Имате ли висок холестерол? Трябва ли да сте на лекарства, докато продължавате да ядете това, което ви дава високия (лош) холестерол? Колко трудно работи сърцето ви в момента, за да отърве тялото ви от отпадъците от глутен и пестициди, рафинирана захар и инсектициди?

#3. Науката не е доказала, че изкуствените подсладители са вредни за вас!

Чували ли сте за филма Сладка Мизерия? Знаете ли, че 75% от всички жалби до Агенцията по Храните и Лекарствата (FDA) са свързани с увреждане на здравето от аспартам? Знаете ли какво е аспартам  и какво прави с централната нервна система? Разучете го!

Също така, гледайте филма Сладка Мизерия: Един Отровен Свят (на английски).

#4. Повечето болести като рак, диабет, болестта на Алцхаймер и сърдечно-съдови заболявания са наследствени (всъщност, 85-95% са от храна/вода/лоши лекарства)

Тези ПРЕДОТВРАТИМИ болести не са съществували преди 100 години. Хората са живели с биологични храни от биологична почва, която не е била замърсена от химически торове, пестициди, инсектициди, хербициди, фунгициди, алгациди, токсичен флуорид, внасян от Китай, семена, които съдържат ДНК от насекоми, генетично модифицирана люцерна, царевица, соя, памук, захарно цвекло и др. Хората преди не са умирали от свръхдози предписвани лекарства и болкоуспокояващи. Те не са взимали отрова за плъхове за разредител на кръвта. Не са се нуждаели от разреждане на кръвта. Те не са имали еректилна дисфункция от химически храни, както и тютюнът не е съдържал 7000 химикали.

#5. Захарта е захар – няма значение дали е бяла, кафява, меласа, агаве, местен мед или органичен кленов сироп!

Рафинираната захар е водеща причина за диабет, включително високо-фруктозен царевичен сироп (HFCS). HFCS е като концентрирана захар и хората го пият с газираните напитки и почти всеки конвенционален плодов сок по рафтовете на магазините за хранителни стоки. Всеки ресторант сервира същите газирани напитки и хляб пълен с високофруктозен царевичен сироп, който е генетично модифициран и съдържа пестициди, убиец номер едно на добрите бактерии, от които се нуждаят хората за имунитет към болести. Тялото е машина и се опитва да изхвърли отровите, но преработените и рафинирани ГМО захари и изкуствени подсладители са значително различни от местния мед или органичен кленов сироп. Отделете си време за задълбочено проучване по въпроса.

#6. Солта си е сол – няма значение дали е рафинирана и преработена или от Мъртво море

Има значение! Вземайте морска сол и проверете солта от Мъртво море и колко естествени минерали носи, от които се нуждае тялото ви!

#7. Няма толкова голяма разлика между конвенционалните и органични храни

Има огромна разлика! В действителност, разликата между органична и храна, която съдържа пестициди и хербициди вече не е толкова „сива“ област. Разучете това.

#8. Животните могат да страдат в името на хранене на човечеството, тогава всичко е наред!

Грешно. Всички ние сме едно. Тази планета е орган (на слънцето) и ние трябва да се отнасяме към нея холистично, точно както се отнасяме към себе си и всяко живо същество.

#9. Водата е вода – няма значение дали е от чешмата, бутилирана, филтрирана, дестилирана или от изворите в планината!

Има три вида вода: флуорирана и хлорирана вода от чешмата, която е токсична за хората, дестилирана вода, която е неутрална и след това изворна вода с минерали, от които хората имат нужда, за да оцеляват и да се развиват.

#10. Ако ядете по-малко червено месо, ще бъдете по-здрави!

Грешно. Всички видове месо са трудни за храносмилателната система, а месото е просто посредник, за да стигнем до аминокиселините. Опитайте зелени зеленчуци, сурови ядки и семена! Сравнете спанак със пържола, ако не вярвате, че това е така. Растения, които са пълни с протеин, включват аспержи, карфиол, спанак и киноа – всички те са пълни с хранителни вещества и завършени протеини! Ако ядете добър микс от плодове, зеленчуци и бобови растения, то тялото събира това, от което се нуждае от „амино-супата“, която поглъща храносмилателната ви система.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×