Традиционните възможности за лечение на рак включват химиотерапия – или инжектиране на токсични лекарства, радиотерапия – или висока доза радиация, която изгаря раковите клетки, или хирургично отстраняване на тумора чрез операция. Един или няколко опции могат да бъдат използвани в съответствие с размера на тумора, типа и чувствителността към избраната опция. Но последиците от химиотерапията са нещо, от което хората трябва да се пазят.
Много е жалко, ако пациентът умре след похарчване на много пари за лечение, въпреки че лечението е трябвало да удължи живота му. Според проучване, основано на доказателства, макар и индустрията на химиотерапия да процъфтява неизмеримо, болните от рак пациенти не получават очакваните резултати.

Проучване за ефектите на химиотерапията

Бивш професор по медицинска физика и физиология в Университета на Калифорния в Бъркли, д-р Хардин Б. Джоунс, изучава ефектите от различните възможности за лечение и оцеляването на пациенти с рак. След дългите си 25 години на наблюдение, той заключава, че химиотерапията е по същество по-лошо от липсата на лечение, защото пациентите, получаващи такива токсични инжекции, умират по-рано.

Д-р Джоунс провел задълбочено проучване и е установил, че само химиотерапия не може да удължи продължителността на живота на пациенти с рак. Алтернативно казано, пациентите купуват билети за ранна смърт чрез закупуване на химиотерапевтични средства. Индустрията на рака е именно пазенето на това в тайна от пациентите, в продължение на десетилетия.

Добре известното списание „Transactions of the New York Academy of Sciences”, публикува изследователската работа на д-р Джоунс, където той споменава, че раковите пациенти, които пренебрегват всякакъв вид лечение, имат средна продължителност на живота от 12 години и половина, докато тези, които получават конвенционални лечения успяват да живеят само три години, средно.

Шокиращи резултати!

Един от най-честите ефекти на химиотерапията, за които всички вие вероятно знаете, е: Алопеция, или просто казано, косопад. Но, разбира се, има и много повече освен това.

Изненадващо, пациенти с рак, които отказват да получат конвенционални лечения като хирургия, химиотерапия или радиотерапия, имат четири пъти по-дълъг живот от тези, които са получили лечение. Медиите никога не биха позволи на хората да знаят тази жестока истина. Гигантските фармацевтични компании държат медиите под контрол, така че хората винаги вярват, че химиотерапията дава съществени възможности за лечение на рак.

Д-р Джоунс казва, че неговите открития могат да бъдат приложени и за рак на гърдата. Доказателствата показват, че пациенти с рак на гърдата, които игнорират стандартните противоракови терапии и следват само здравословен начин на живот са живели четири пъти по-дълго, отколкото жените, които предприемат тези възможности за лечение.

Според проучване, публикувано в списанието „Clinical Oncology„, само 2% ракови заболявания са химио-чувствителни, а останалите са или радио-чувствителни или устойчиви на всички.

Списанието на Американската медицинска асоциация публикува проучване, което показва, че само няколко опции, използвани за лечение на рак на гърдата, са ефективни. Повечето търговски терапии са просто загуба на пари на пациентите.

Между другото, загуба на апетит и е един от най-застрашаващи ефекти на химиотерапията.

Има алтернатива

Възможностите за натурално лечение на рак са по-безопасни и по-ефективни от конвенционалните терапии. Натуралните средства са подкрепени с научни изследвания и са по-безопасни варианти за лечение на рак.

 

Автор: Dr. Adem Gunes

Източник: http://blogs.naturalnews.com/alarming-effects-chemotherapy-finally-revealed/

Напиши коментар

Добави обява

×
×