(NaturalNews)

Тежките метали стават все по-широко разпространени в нашата храна, вода и въздух до такава степен, че се явяват в продукти, които преди това са считани за напълно безопасни. Живакът е тежък метал, който се е озовал в нашата физиология по най-различни начини и като резултат е причина за бавно отравяне на телата ни до степен на остро заболяване. Тук са някои от най-честите признаци.

Храносмилателни проблеми

Има доста причини, поради които хората имат храносмилателни проблеми, но един общ фактор, който много хора пренебрегват е отравяне с живак.

За мнозина това започва в устата, тъй като дъвченето на храната отделя слюнчени ензими, като едновременно стимулира отделянето на живак от техните пломби (амалгами). Този живак се смесва с храната и пътува с нея, надолу по храносмилателния тракт.

В стомаха този живак се съчетава със солна киселина и се получава живачен хлорид, който може да увреди лигавицата на стомаха и да създаде язви. Не само това, но след като този живак влезе в контакт с нашите приятелски бактерии в чревната система, той може да ги убие мигновено, като ги докосва. За съжаление, това не вреди на живака и той продължава да унищожава други приятелски бактерии по пътя си.

В крайна сметка това води до дисбаланс на чревната флора, което създава множество състояния и симптоми, най-вече Кандида Албиканс и други свързани храносмилателни разстройства.

Мозъчни увреждания

Живакът е липофилен, което означава, че се концентрира в мастните тъкани, най-вече в мозъка, тъй като той се състои предимно от мазнини. Само поради тази причина, има смисъл, че всяко ниво на отравяне с живак ще се отрази негативно на правилното функциониране на мозъка, дължащо се на свързването на живака с мозъка.

За съжаление, изглежда, че неврологичното развитие на ембриони, бебета и деца, е много по-податливо на отравяне с живак, отколкото при възрастните, което може да обясни повишените нива на заболявания, свързани с мозъка, като аутизъм при бебета, изложени на енергични схеми за ваксинация, които съдържат живак.

Свързаните с мозъка симптоми от отравяне с живак включват късно развитие на ходене и говорене при бебета, лоша памет, внимание, език и фини двигателни и зрителни пространствени умения. Това често се обозначава като деменция, аутизъм, ХРНВ, Паркинсон, депресия, мигрена и др.

Мускулни и ставни болки

Тъй като живакът е склонен да се концентрира в мастните тъкани и има тенденция да се натрупва с течение на времето, не трябва да е изненада, че той може да предизвика тежки мускулни и ставни болки, включително скованост и подуване.

Признаци на токсичност от живак в опорно-двигателната система включват болки в мускулите, бърза мускулна умора, скованост на ставите, мускулни крампи, мускулна слабост и темпоромандибуларна ставна дисфункция. Често, това се обозначава като артрит, фибромиалгия, синдром на хронична умора и множествена склероза.

Когато се открие живак, какво можете да направите, за да го премахнете

Живакът се намира във въздуха, питейна вода, риба, зъбни амалгами, ваксини, професионални и домашни излагания, батерии, червена боя за татуировки и други. Бъдете внимателни, като избягвате силно замърсена среда и храната и водата в близост до нея, както и медицински процедури, които ви подлагат на живак.

Детоксикацията от тежки метали е едно от най-важните, но и най-трудните неща, които можете да направите за вашето здраве. Обикновено отнема дълъг период от време, за да ги премахнете безопасно и ефективно, така че е жизнено важно да се започне веднага и да се използва помощта на изпитан медицински съвет.

На първо място, помислете за холистичен зъболекар, който е специализиран в премахването на живачни амалгами. На второ място, работете с холистичен лекар, който разбира правилното хранене, добавки и поддържането на храносмилателната система и черния дроб/бъбреци, необходими за безопасно и ефективно отстраняване на живака от тялото ви.

Уверете се, че сте правилно детоксикирани и в други области и се храните правилно, преди да разгледате възможността за започването на процеса..

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Derek Henry

By admin

2 thoughts on “Три значими признаци, че имате отравяне с живак”
  1. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!! ДОБАВЯ СЕ ОЩЕ ЕДНО ПАКЕТЧЕ -КУРКУМА НА ПРАХ ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *