Капсули-рибено-масло

(NaturalNews)

Ако има една област, която продължава да бомбардира човечеството с нови и интересни открития, то това е областта на човешкото здраве. Последната новина е откритието, че рибеното масло има капацитет да лекува увреждане на мозъка. Това се основава на случая на тийнейджър, който бе блъснат с кола и колата е избягала. Той изпаднал в кома, но е изцелен благодарение на рибеното масло, и по-нататъшните изследвания са показали, че мозъкът му вече не е повреден.

Основни компоненти

Това подбужда много научни изследвания за здравните ползи, които идват с използването на рибно масло. Също така, потвърждава по-ранните доклади и учебни резултати, които са показали предимствата на омега-3 мастните киселини. Химията на рибеното масло показва, че е съставено от важни компоненти, които са тясно свързани с магическата им лечебна сила. Това са докозахексаенова киселина (DHA), ейкозапентаенова киселина (EPA) и алфа-линоленова киселина (ALA). Тези съставки могат или да бъдат консумирани директно от яденето на мазна риба или взети като добавки с рибено масло. Когато се използва рибено масло, то дава изключително важна подкрепа на тялото, като по този начин активира функционирането на определени части на тялото. Ето защо, когато мозъкът на дете е повреден, изцелението се случва в рамките на много кратък период от време.

Рибеното масло се получава от редица мастни слоеве, които са от различни семейства риба. Някои от видовете риби са херинга, риба тон, скумрия, аншоа, сьомга и сардини. Добавката не се разваля и се съхранява свежа от важни хранителни вещества като калций и витамини A, B, C, D и Е.

Силата да лекува и предотвратява

Изследванията показват, че рибеното масло има силата да лекува почти всичко, по естествен и безпроблемен начин. Други проблеми, които могат да бъдат решени с маслото включват, високо кръвно налягане, проблеми с менструалния цикъл, астма, диабет, остеопороза, затлъстяване, псориазис, дислексия и бъбречни заболявания. Маслото също предотвратява възпаление от всякакъв вид, следователно поддържа тялото във форма през цялото време. То е по-скоро превантивен механизъм отколкото лечител, въпреки че изпълнява и двете роли с известно изключение.

Ускорява възстановяването на мозъка

Неговата доказана сила за ускоряване възстановяването на мозъка при децата след сериозни инциденти го е направило любимо за много хора. Повечето хора възприемат употребата му с надеждата, че неговите качества могат да помогнат за преодоляване на някои от здравните проблеми, пред които са били изправени. Маслото прави повече отколкото просто да помага на децата да се възстановят от сериозни проблеми на мозъка. Алцхаймер, психоза, мозъчни увреждания и много други здравни проблеми могат да бъдат излекувани с маслото.

Заключение

Това откритие идва като добра новина за много хора, които са минали през трудни времена, поради проблеми, свързани с мозъка. Това изглежда като естествен и достъпен отговор, който може да ги измъкне от техните отчаяни ситуации, без да се налага да харчат цяло състояние.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Sandeep Godiyal

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×