Отново е това време на годината: грипният сезон! Лекари, медицински сестри, аптеки и дори добре обосновани роднини може да ви накарат да си биете грипна ваксина, но е важно да се отбележи, че тези ваксини по никакъв начин не са толкова безопасни, ефективни или без странични ефекти, както производителите им и медицинската общност искат да вярвате.

Дерек Хенри, основател на „Healing the Body“, наскоро отбеляза на информативен клип на Real.video, че има поне четири добри причини да избегнете грипната ваксина тази година. И това не означава, че трябва просто да се оставите на заболяването. Все още има достатъчно време да се предприемат проактивни, естествени стъпки, за да се увеличи имунитетът и да се предотврати боледуване.

1. Няма доказателства, че грипните ваксини действат наистина

Първата, солидна причина да не се поддавате е, че няма реални доказателства, че действително работи. В самата листовка на ваксината Flulaval се казва:

Няма контролирани проучвания, показващи адекватно намаляване на грипното заболяване след ваксинация с Flulaval.

2. Тези ваксини не са доказани като безопасни

Не само че няма доказателства, че грипните ваксини не работят, но няма и реални доказателства, че са безопасни. Самата листовка декларира:

Безопасността и ефективността на Flulaval при педиатрични пациенти не са установени. … Flulaval не е оценен за канцерогенен или мутагенен потенциал или за увреждане на фертилитета.

Наистина ли си струва рискът да се вземе нещо, което не е изпитано, когато грипната ваксина осигурява в най-добрия случай 50 до 70 процента гаранция за защита и в най-лошия случай – какъвто беше случаят през последния грипен сезон –  дава шанс само 36 процента защита?

„Грипната ваксина е доказала, че е най-опасната ваксина от всички, когато беше съобщено през юни 2014 г., че 70 процента от всички случаи на ваксинални увреждания са се дължали на грипните ваксини, включително и една смърт“, отбелязва Хенри.

3. Противогрипните ваксини съдържат опасни, токсични адюванти

Редица опасни токсини придружават действителната ваксина, включително живак. Белязан като тимерозал в списъците със съставки на ваксините, живакът се добавя към противогрипната ваксина като консервант. Всяка доза съдържа 50 микрограма – изключително опасно ниво на живак за човешкото тяло.

Научните тестове установиха, че в Flulaval ваксината има 51 милионни части живак, което е 25 000 пъти по-високо от максимално допустимото ниво на неорганичен живак в питейната вода, определено от Агенцията за опазване на околната среда (EPA).

„За сравнение това е сто пъти по-високо от най-високото ниво на живак, което някога е било тествано в заразени риби“, предупреди Хенри.

И поглъщането на това количество живак чрез инжектиране е още по-лошо, отколкото консумирането му в рибата, защото се вкарва директно в тялото, като се заобикалят няколко от защитните системи за детоксикация на организма.

4. Противогрипните ваксини имат опасни странични ефекти

В листовката на Flulaval са упоменати няколко от тревожните странични ефекти, съобщени от предишни потребители, включително:

  • болка в очите и гръдния кош
  • артрит
  • замаяност, треперене и загуба на съзнание
  • гърчове и конвулсии
  • синдром на Guillain-Barré
  • краниален нерв, парализа на крайник или частична парализа на лицето
  • оток на мозъка

По-добрият начин: Работете с тялото си вместо срещу него

Вместо да се опитвате да се предпазите чрез ваксинация, по-добрият начин е да увеличите собствената си имунна система за цялостно увеличаване на здравето.

Как може да се направи това?

Първата логична стъпка е да се избягват храни и напитки, които добавят стрес към имунната система, включително захар, преработени храни, млечни продукти, глутен, соя и алкохол. Също така е важно да се поддържа адекватна хидратация чрез пиене на много чиста, филтрирана вода. Увеличете приема на пресни, органични продукти и билки, включително тези, които имат антивирусни и антибактериални преимущества като чесън и джинджифил. Не забравяйте да получавате достатъчно почивка.

Препоръчително е също така да се поддържа черния дроб и имунната система чрез допълване с висококачествен витамин С, куркума и гъбата Reishi от надежден и чист източник. Пробиотиците, витамин D и цинкът също са важни в борбата за засилване на имунитета.

Наистина има по-добър, по-безопасен и по-умен начин за преодоляване на грипа тази година, отколкото непроверената, опасна ваксина срещу грип.

Тук може да намерите най-добрата рецепта за натурална противогрипна ваксина.

 

Автор: Tracey Watson

Източник: https://www.naturalnews.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×