(NaturalNews)

Ако вие сте един от хората, които подозират, че мобилните телефони/клетъчните кули са лоши новини, се пригответе за последната обида за нашето здраве: Мрежата 4G/LTE. Това е най-новата схема, измислена от алчната телекомуникационна индустрия. Тя обещава много по-бърз трафик, отколкото предходната инкарнация 3G, чрез което се осигурява светкавично бърз мобилен интернет на мобилния телефон или устройство (подходяща за гледане на YouTube). За съжаление, има голям недостатък на технологията 4G (и всички безжични технологии, които излъчват радиация за този въпрос), и това идва на цената на нашето здраве и благополучие.

Поставяне на печалбата преди хората

Проблемът с много нови, потенциално опасни технологии (като технологии/устройства, които излъчват радиация от всякакъв вид) е, че компаниите могат да направят рекордни печалби от тях, докато обществеността остава невежа за дългосрочните хронични рискове за здравето. Корпорациите очевидно отхвърлят тези ситуации, тъй като те знаят, че проучване на нежеланите реакции и информирането на обществеността, ще нарани техните печалби. Ето защо не ни се казва нищо негативно за новите технологии, само колко са страхотни и колко по-добър ще направят живота ни (Как съм могъл да живея без това преди?!?!).

Проблемът с 4G/LTE: Скалъпената необходимост да имаме достъп до интернет с нас по всяко време

С развитието на интернет епохата се развиват и клетъчните телефони и устройства. Мобилните телефони, бяха използвани, за да бъдат провеждани разговори по време на път. След това на сцената излизат текстовите съобщения, и това е новата мания. Сега 4G мобилният интернет и мобилният видео стрийминг е новото ново. За съжаление, честотната лента, необходима за мобилен интернет и видео стрийминг на клетъчното устройство, е по-голяма от това, което може да се предлага от по-старите конвенционални 2G/3G мобилни мрежи. Така че за 4G, има много нови мощни клетъчни кули издигнати по целия свят, с малко мисъл за неблагоприятните ефекти, които ще причини добавянето на повече технология, излъчваща радиация.

4G/LTE телефон „интелигентни“ антени

4G дизайнерите имаха нужда да увеличат получаващия капацитет на честотната лента в 4G телефони/устройства, така че те разработиха „интелигентни антени“ – серия от 4 антени в един телефон. Това е като еквивалент на четири мобилни телефона в едно устройство, а не един (някой да се сеща за тумори?). Мобилната Телеком Индустрия е напълно наясно с потенциалния канцерогенен ефект на продуктите си, но вместо да търсят начини за намаляване на потенциалната заплаха за общественото здраве, те ги умножават. Това е просто неетична бизнес практика.

Радиационно претоварване и безжичен планктон

През последните 10 години, лекарите са забелязали непрекъснато нарастване на броя на хората с хронични оплаквания. Лекарите са взимали кръв или слюнка от пациенти, и определят през 2012 г., че един на всеки трима пациенти има претоварване от радиация. През 2002 г., само един пациент на всеки 30 е бил с претоварване от радиация. При 300 пациенти с хронични здравни оплаквания, 138 от тях са причинени от радиация (от безжичен интернет или технологии като мобилен телефон). Тези числа са се влошили с 3G и навсякъде срещаните Wi-Fi горещи точки по целия свят. Колко лоши ще станат тези параметри с 4G/LTE мрежата?

Бил е използван планктон в експерименти за проверка на неблагоприятните свойства на безжичните сигнали в лабораторни тестове. В тези експерименти, изложения на безжична мрежа планктон умира или се деформира в рамките на няколко дни хронична експозиция. Wi-Fi-то отнема 96 часа, 3G отнема 72 часа, а с 4G планктонът умира в рамките на 48 часа. Тъй като всички живи организми в крайна сметка избягат ефектите, от неестествена радиация върху тях, трябва да се запитаме: Ако безжичната радиация убива или деформира планктона, какво прави с нас?

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Zach C. Miller

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×