Повечето хора разбират, че живеем в един замърсен свят и се нуждаем от по-силна имунна система, която да ни пази в такива тежки условия.

Нашата имунна система се нуждае от помощ и билките са най-големите източници на подкрепа. И така, какво точно можем да използваме, за да съдействаме за засилване на имунната ни система към следващото ниво?

Има много информация по този въпрос и то доста противоречива. Информация от съмнителни източници, неинформирани аматьори или продавачи под прикритие. Но тогава как да разберем кои билки наистина може да помогнат?

Билки, които наистина работят за засилване на имунитета

Имаме нужда от билки, които наистина работят. Също така, се нуждаем от билките, за да имаме някакъв шанс в нашия замърсен свят. Разбира се, един кратък списък от пет билки не може да промени живота ви. Но пък е страхотно място да започнете. Така че кои са тези пет, променящи живота билки, които обещават да въведат имунитета ни към ново ниво?

Петте билки:

  1. Астрагал (Astragalus) – билка, използвана в продължение на векове от традиционната китайска медицина (ТКМ). И щом силата ѝ е била доказана ефективно чрез стотици години употреба, трябва да ѝ се доверим! Астрагал спомага за създаването на белите кръвни клетки, които подпомагат имунната ни система да се бори с патогени.
  2. Ехинацея (Echinacea) – всеки е чувал за прословутата Ехинацея. Но знаете ли, че има два различни вида Ехинацея? Единият се нарича пурпура, а другият е аугустифолиа. Когато се използват в комбинация, те са като ракетно гориво за имунитет.
  3. Хидрастис (Goldenseal) – тази билка има впечатляващи стимулиращи свойства върху имунната система и е една от най-ефективните билки. Освен това има антимикробно и антибиотично действие.
  4. Масло от риган (Oregano oil) – това е изключително мощен антибиотик. И когато се поема под формата на капсули, той може да се бори с най-тежките бактериални и вирусни инфекции.
  5. Чесън – бактериални, вирусни и гъбични инфекции са унищожени от чесъна. Особено, ако се приема преди да възникне инфекцията се засилва имунния отговор в последствие. Къде можете да намерите тези билки?Не се скъпете, когато решите да закупите тези пет имунно повишаващи билки. Купете професионален клас продукти от надежден холистичен магазин. Няколко допълнителни лева си струват, за да оцелеете в този „болен“ свят.

Автор: Carrie Brown

Източник: http://blogs.naturalnews.com/5-herbs-boost-immunity-next-level-got-try/

 

Напиши коментар

Добави обява

×
×