99% от всички болни смятат, че болестта им не е тяхна вина, а грешка в гените им или околната среда и просто чакат чудотворно лекарство, за да ги излекуват, другите 1% вярват, че са виновни за това как се чувстват и след това предприемат действия за промяна на здравето си. Същите тези 99% смятат, че трябва да отидат на лекар веднага щом се почувстват болни, а другите 1% не вярват в това, дори  вярват, че лекарят им е причината да се влошат!

Дали болестта и невежеството вървят ръка за ръка? Някои твърдят, че  това е така, но мисля, че е по-дълбоко от простото невежество – става въпрос за доверие! Когато виждете Вашия лекар в продължение на много години и му имате доверие, че никога да не би ви навредил, тогава започвате да разчитате на него или на нея за всяко малко нещо, дори и за най-малкия дискомфорт, който може да почувствате. Някои дори се доверяват на своя лекар напълно сляпо. И защо не? Очаквате, че той е образован, учил в най-добрите университети и е усвоил изкуството на изцелението – но това не е реалност!

Реалността е, че лекарите никога не се научават как да ЛЕКУВАТ и вероятно знаят още по-малко за това, което ни прави истински здрави, отколкото самите ние. Единственото образование, което вашият лекар получава е как да ви „отреже“ и как да „изгори“ вътрешностите ви с опасни медикаменти и най-важното, да направи всичко това без да ви убие! Това няма абсолютно нищо общо с лечението на всяко заболяване или симптом, който някога ще развиете. И ако срещнете лекар, който подкрепя естественото здравословно движение, това е така, не защото го е научил в училище.

И така, какви са 5-те големи лъжи, които лекарите казват на пациентите си?

  1. Вашето заболяване и симптоми са наследствени.
  2. Няма лечение, така че трябва да взимате определени медикаменти за остатъка от живота си.
  3. Всички природни лекарства са боклуци.
  4. Когато се разболеете, веднага се обърнете към вашия лекар.
  5. Продължете да плащате здравни осигуровки, защото ще имате нужда от тях, когато се разболеете.

Тъй като 99% от всички болни вярват в тези 5 лъжи, 3 поколения сега имаме повече болести от всякога в историята на света! Какво правят политиците, за да се опитат да помогнат? Принудени сме даже всеки да плаща за здравни осигуровки като по този начин увековечаваме най-голямата лъжа в историята на човешкото здраве!

Имате избор и можете да се излекувате естествено – хиляди вече са го направили! Всичко, което трябва да направите, е да започнете да ядете и пиете това, което знаете, че е абсолютно 100% без пестициди и 100% без ГМО, всеки ден, тогава ще забележите, че здравето Ви се подобрява от ден на ден. Можете да направите това и още много!

 

Автор: Reality

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com/5-big-lies-doctors-tell-patients/

Напиши коментар

Добави обява

×
×