(NaturalNews)

Ако имате проблеми със стомаха или стомашно-чревни проблеми, ново проучване, водено от д-р Джуди Карман може да обясни защо: прасета, хранени с генномодифицирана соя и царевица показват 267 процента увеличение на тежко възпаление на стомаха, в сравнение с тези хранени без ГМО. При мъжките разликата е още по-силно изразена: 400% увеличение. (За протокола, повечето деца с аутизъм са момчета, и почти всички от тях са тежко възпаление на червата.)

Изследването е проведено върху 168 малки прасета в среда на автентична ферма и се изпълняват в рамките на 23-седмичен период от осем изследователи в Австралия и САЩ. Водещият изследовател д-р Джуди Карман, е от Института за Изследвания на Здравето и Околната Среда в Кенсингтон Парк, Австралия. Проучването вече е публикувано в Списание по Органични Системи, рецензирано научно списание.

Изследването е първото, което показва това, което изглежда е в пряка връзка между поглъщането на ГМО фуражи и измерими щети на стомасите на тези животни. Тестовете също показват необичайно високо маточно тегло на животните, хранени с ГМО диети, пораждащо допълнителни въпроси относно възможността за ГМО храните да причиняват щети на репродуктивните органи.

Привържениците на корпоративно-доминираната наука за ГМО растенията бързо атакуват проучването, обявявайки, че те мислят, че няма доказателства, свързващи ГМО с биологично нараняване на животни по какъвто и да е начин. И са решени да продължат да вярват в това, дори ако това означава селективно игнориране на все по-дълбока и неоспорима вълна от научни изследвания, които многократно показват ГМО-тата да бъдат свързани с тежко органно увреждане, тумори, рак и преждевременна смърт.

„Странични ефекти … токсични ефекти … ясни доказателства“

Проучването е съвместно обявено от GM Watch и Sustainable Pulse.

Водещият автор на изследването д-р Джуди Карман заявява, „Открихме тези нежелани ефекти  при храненето на животните смес от култури, съдържащи три генетично модифицирани гени и ГМ протеини, които се произвеждат от тези гени. Въпреки това няма никакви регулаторни органи на храните никъде по света, изискващи оценка по безопасност на възможните токсични ефекти на смесите. Резултатите ни предоставят ясни доказателства, че регулаторните органи трябва да преценят безопасността на генетично модифицираните култури, съдържащи смеси от генетично модифицирани гени, независимо от това дали тези гени могат да възникнат в едно ГМ растение или в смес от генетично модифицирани растения, ядени в едно и също хранене, дори ако регулаторите вече са оценили генетично модифицираните растения, съдържащи единични ГМ гени в сместа.“

Следващата снимка показва вътрешностите на прасе, хранено с не-ГМО диета срещу вътрешностите на прасе, хранено с ГМО диета. Както се вижда от снимката, прасето, хранено с ГМО диета, претърпява тежко възпаление на стомаха:

Още повече доказателства, че ГМО уврежда бозайниците

Изследването добавя тежест на научните доказателства от други проучвания, които показват, че плъхове, хранени с диета на ГМО, получават ужасяващи ракови тумори и страдат от преждевременна смърт.

Научно изследване, публикувано миналата година заключи, че яденето на генетично модифицирана царевица (ГМ царевица) и консумирането на остатъчни нива от хербицида Roundup на Monsanto е свързано с развитие на шокиращо големи тумори при плъхове, широко разпространено увреждане на органите и преждевременна смърт.

Това проучване също бе критикувано от корпоративните поддържаници на ГМО, които твърдяха, че учените не трябва да показват снимки на плъхове с големи ракови тумори, причинени от ГМО, защото снимките плашат потребителите и ги карат да се страхуват от ГМО.

Ето някои от снимките, които те не искат да видите, взети направо от публичното обявяване на проучването:

Това проучване също така открива, че плъхове, хранени с ГМ царевица страдат от тежко бъбречно увреждане, както и шокиращо висок процент на преждевременна смърт.

Защо тези проучвания не бяха направени преди да се пуснат ГМО храните в световните доставки?

ГМО биотехнологичната индустрия беше в състояние да избяга всяко едно смислено регулиране на ГМО-тата в САЩ с (абсурдното) твърдение, че ГМО не са съществено по-различни от не-генно модифицираните култури. „Те всички са еднакви!“ ни казаха. И Министерството на Земеделието на САЩ  (USDA) го приема.

Как тогава Монсанто успява да патентова ГМ царевицата си? Не би трябвало да можете да патентовате нещо, освен ако не е уникално различно. Така че, самият факт, че Монсанто е придобил патентите на своите генетично модифицирани сортове култури, е доказателство, че самата компания вярва, че семената й са различни.

А какво е различното в ГМ царевица на Монсанто? Тя произвежда смъртоносен инсектицид, растящ във всяко зърно. Този инсектицид, разбира се, е това, което убива насекомите, които се опитват да се хранят с културата. И как убива тези насекоми? Фатално уврежда техните храносмилателни системи. Същият инсектицид остава вътре в царевицата дори след като културата се превръща в храна за животни … царевичен снакс … или царевични зърнени закуски.

ГМО са негодни за консумация от човека

Това проучване за стомашните възпаления на прасетата изведнъж осигурява още по-достоверни доказателства, че ГМО са негодни за консумация от човека и може би причиняват тежки увреждания на храносмилателната система на хората и бозайниците.

Естествено, ГМО индустрията и нейните платени онлайн тролове, „учени“ и мултимилионната PR машина ще се опита да атакува грубо това изследване от всеки ъгъл. Те абсолютно мразят, когато истинската наука поставя под въпрос техните отровни, смъртоносни семена и генетично замърсяване.

Ето защо няма да прочетете тази новина никъде в традиционните медии – същите медии, които напълно се дискредитираха преди няколко седмици, когато се престориха, че изключително успешният глобален Марш срещу Монсанто дори не се е състоял.

ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ПРОДАЖНТЕ КОРПОРАТИВНИ МЕДИИ: Нямате никаква правоподобност. Почти никой не вярва в това, което печатате. Всички знаят, че вашата редакторска програма е продадена на Фармацията, Монсанто, оръжейните производители и на държавния надзор. Причината, поради която алтернативни медии като GM Watch и Natural News се увеличават, докато вашите цифри спадат е, защото ние отпечатваме истински новини, които наистина имат значение за свободата, свобода на храните, свобода на фермите, свободата за здраве и самостоятелност. Може би ако спрете умишлено да лъжете вашите читатели всекидневно, цензурирайки важните новини за масова свобода, може да видите някои читатели да се върнат към публикациите ви …

Източник: http://www.naturalnews.com/040727_GMO_feed_severe_inflammation_pig_stomachs.html#ixzz2W3NphwW4

Автор:  Mike Adams

Превод от английски на български

By admin

2 thoughts on “ГМО фуража прави свинските стомаси на каша! Шокиращи снимки показват сериозни щети, причинени от ГМ соя и царевица”
  1. Най-важното не сте казали: щетите за здравето идват не от ГМО-то, а от използваните при него пестициди. Те са проблемът, а не ГМО-то.

  2. Aide da chetem vnimatelno. Pesticidite sa si problem i za ostanalite ne-GMO rastenia. Problema s GMO-to e che to samo si proizvejda pesticida i ne e godno za konsumacia, t.e. problema e v GMO-to. Ne moje da mi sabirat geni ot zelena muhomorka, nasekomoiadni rastenia, edelvaisi, minzuhari, vanilia, mashterka i buchinish s carevica i da poluchat neshto godno za konsumacia ot chovek. Moje i da uspeiat no za sega pone ne im se udava. A kolkoto do informaciata koiato vse poveche gi postavia "na svetlo" tova bezkraino me radva – samo predi 5-6 godini vsichko tova beshe edva li ne top secret.

Напиши коментар

Добави обява

×
×