Високата температура е начин за борба с инфекция по време на грип или инфекция на тялото ви. Подтискането на температурата не се препоръчва, тъй като убива бактериите и вируса. Въпреки това, високата температура може да бъде опасна, особено за малки деца. В природната медицина има много лечения за намаляване на висока температура.
1) Добавяте половин чаша оцет във вана с хладка вода и се потапяте за пет до десет минути.
2) Сварете артишок докато омекне. Яжте долната част на листата.
3) Добавя се една чаена лъжичка листа от чай Тулси в една чаша топла вода, запарва се в продължение на пет минути и се пие 3-4 пъти на ден. Високата температура трябва да си е отишла на следващия ден. Други билки, които могат да насърчат изпотяване са мента, бъз и бял равнец.
4) Поставете парче суров лук на стъпалото на всеки крак и увийте краката в топло одеяло.
5) Потопете кърпа в съд с топла вода, смесена с чаша оцет. Изцедете я и я поставете на челото.

6) Добавя се една чаена лъжичка синапено семе към една чаша топла вода, запарва се в продължение на пет минути и след това се пие.
7) Нарязани картофи на шайби се накисват в оцет в продължение на десет минути. След това резените се поставят върху челото, легнете и поставете кърпа отгоре. Резултатите трябва да се видят след около 20 минути.
8) Поставете парче лимон в долната част на краката и покрийте с мокър памучен чорап. Покрийте този чорап с вълнени чорапи. Алтернатива е две кърпички да се накиснат в белтък, сложете ги на стъпалата на краката и покрийте с чорапи.
9) Затоплете смес от две супени лъжици зехтин и две големи натрошени скилидки чесън. Нанесете сместа под стъпалото на всеки крак, увийте всеки крак с найлон и дръжте така за през нощта. Зехтин и чесън са чудесни домашни средства за треска.
10) За много висока температура, накисвате 25 стафиди в половин чаша вода. Намачкайте стафидите във водата и прецедете. Добавете сока ​​от половин лимон към водата и пийте два пъти дневно.

.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Talya Dagan

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *