Д-р Себи е човек, който естествено е излекувал едни от най-сериозните заболявания. Последните 28 години д-р Себи успешно лекува заболявания, които западната медицина счита за нелечими. Истинското му име е Алфред Бауман, самоук африкански лекар и билкар, който чрез природни методи помага на хората.

Той е излекувал много хора със СПИН, лупус, епилепсия, диабет, биполярни разстройства, различни форми на рак, наркомания и други заболявания. Той също е имал смелостта да се изправи пред съда в Американската медицинска асоциация, заради работата си и методите си за лечение.

В действителност, през 1988 г. той е арестуван за „фалшива“ реклама и лечение без лиценз. В съда той свидетелства за 77 души, а след това е доказано, че тези хора са били наистина излекувани и д-р Себи е оправдан по всички обвинения.

Майкъл Джексън, Еди Мърфи и Джон Траволта са само част от знаменитостите, които д-р Себи излекувал от хронични заболявания и други здравословни проблеми.

Нишесте и животински продукти – враг на вашето тяло

Западната медицина смята, че заболяванията са причинени от вируси, бактерии и други микроорганизми. Обратно, д–р Себи счита, че основната причина за появата на различни разстройства и заболявания са  слуз и излишъкът му в тялото.

Според тълкуването му, заболяването е действително в резултат на токсини, които се натрупват в тялото, а не се екскретират навън.

Причините и последствията

Превишение на слуз в бронхите – бронхит.
Превишение на слуз в белите дробове – пневмония.
Превишение на слуз в ириса на окото – слепота.
Превишение слуз около щитовидната жлеза – рак на щитовидната жлеза.
Излишен слуз в ставите – артрит.

Д-р Себи смята, че основният проблем на съвременното общество е диета, основана на нишесте и продукти от животински произход, които се киселинни за тялото.
В кисело тяло се създава токсична среда.
Така се забавят и запушват системи на организма, което води до възпаление.
Д-р Себи също така заяви, че болестта може да се развива само в организъм с кисела рН-стойност. Ако състоянието на тялото е алкално, то няма да съществуват възпалителни процеси и хората ще са здрави и жизнени.
Затова първата стъпка е по-здравословна диета, изпълнена с алкални храни.
Като пример той дава Исус, който гладувал в продължение на 40 дни.
Начинът на лечение д-р Себи е комбиниран с естествени билки, които той нарича храна за клетките.
Билките подхранват клетките на най-дълбоко ниво, като ги почистват от токсините и доставят най-важните минерали.
Д-р Себи въведежда детоксикираща био-минерална терапия, която премахва депозираните клъстери на токсини от тялото.
В същото време, това лечение регенерира клетки и тъкани, които са увредени, поради дългосрочната кисела среда в организма.

Алкални храни, препоръчани от д-р Себи

  • Зеленчуци: зеле, краставици, марули (всички с изключение на айсберг), гъби (всички с изключение на шийтаке), маслини, лук, бамя, водорасли, мексикански домати, чери домати, тученица.
  •  Плодове: авокадо, ябълки, банани, ягоди, череши, фурми, смокини, грозде (със семена), манго, круши, папая, диня (със семена), тамаринд, лайм, портокал, праскова, сливи.
  • Чай: анасон, лайка, копър, джинджифил.
  • Зърна: амарант, киноа, див ориз, камут пшеница.

Когато става дума за билки, д-р Себи препоръчва босилек, магданоз, риган, копър, градински чай, лют червен пипер, кориандър, магданоз.

От сол препоръчва чиста морска или хималайска сол, а подсладител – агаве сироп или захар от фурми.

Най-здравословните масла според него са кокосово, зехтин, масло от коноп, масло от гроздови семки, сусам и масло от тиквено семе.

Д-р Себи има няколко, на пръв поглед обикновени, но много важни съвети, за да останем здрави.

  1. Всички тези храни е най-добре да се ядат сурови.
  2. Консумирайте органични храни, тъй като конвенционалните често са пълни с токсини.
  3. За премахване на токсините, пийте много пречистена, филтрирана вода.
  4. Никога не използвайте микровълнова печка!

Д-р Себи е помагал на човечеството до преди няколко седмици. Той умира в Хондурас, на 06 август 2016 г., поради здравословни усложнения, настъпили, когато властите там го арестували за притежание на малко количества пари кеш. Подробности за смъртта на човека, посветил живота си на лечението на други, все още не са известни. Но целият свят чрез социалните мрежи скърби.

Автор:  Bacteria

Източник: http://blogs.naturalnews.com/dr-sebi-man-naturally-cured-serious-diseases/

Напиши коментар

Добави обява

×
×