Ако вие или някой, когото познавате страда от рак, болки в ставите, астигматизъм, астма, възпаление на венците, еректилна дисфункция, алергии, ПМС или тежко неразположение по време на цикъл, гадене, мигрена и още, моля, четете нататък.
С въвеждането на петролно-химичните торове през 1930-те години, ползите от сярата бяха силно намалени.  Тези торове са създадени, за да заменят естествения животински тор за наторяване и за да носят огромни печалби на петроло-химическата промишленост. Торовете на маслена основа унищожават сярата в почвата.

Добавете към това прекалената обработка на храната, която служи само за увеличаване на срока на годност и печалбите. Храната, която ядем в днешно време е напълно лишена от сяра. Не е чудно, че повечето хора са с наднормено тегло, недохранени, болни и пристрастени към фармацевтичните лекарства.

Така нареченото Cellular Matrix Study (изследване за клетъчната матрица), центрирано около органичните кристали сяра, е започнало преди 15 години, след като синът на директора на това изследване не е умрял от рак на тестисите, въпреки че е бил изпратен у дома от лекарите като безнадежден случай. Неговата терапия? Една супена лъжица от органични кристали сяра два пъти на ден. Защо два пъти на ден? Тъй като кислорода от кристалите напуска тялото на 12 часа.  Така се създава постоянна аеробна среда в организма. При неживотозастрашаващи случаи, една чаена лъжичка два пъти на ден е достатъчна. Или, можете да ядете от 9 до 12 скилидки чесън на ден, за да получите същото количество сяра.

Първоначално изследването е започнало като фотографско проучване. Всичко, което е необходимо е снимка на лицето преди и след шест месеца. Снимката показва клетъчната трансформация в тялото, видима и на лицето. Резултатът бил изумителен.

Заваляват телефонни обаждания, идващи от всички краища на света, показващи невероятни резултати. Трябва да се отбележи, че проучването е направено в Университета на Саутхемптън в Обединеното кралство през 2006 г. Открива се, че кристалите произвеждат всички незаменими аминокиселини, производство на Омега – 3 мастни киселини и В комплекс витамини, включително витамин B-12.

В допълнение към победата над рака, хората с диабет отчитат минимум  20% намаление в нуждите от инсулин до неговото пълно елиминиране. Увеличаването на процента на изцеление се увеличава експоненциално, когато диетите на хората стават все по-свободни от консерванти, пестициди и други токсични химикали.

Сярата помага за понижаване на високо кръвно налягане. Тези, които са приемали антидепресанти вече не ги вземат. Що се отнася до тези, които имат нервно и/или травматично дегенеративно заболяване се възстановяват по-бавно. Това се дължи на факта, че миелинът е многослоен и това отнема повече време за реакция.

По отношение на болестта на Паркинсон, осем души съобщават, че вече не треперят. Един човек е напълно излекуван от болестта на Алцхаймер, тридесет и пет души са възстановени от емфизем. Има съобщения за възстановяване от астма. Шест кандидати за байпас докладвали, че симптомите им са изчезнали от 8 до 12 месеца. Най-впечатляващият резултат бил изчезването на аутизъм при едно малко момиче, което развива аутизъм след като е било ваксинирано преди две години. Тя е получавала сярата чрез майчино мляко в продължение на три седмици. Имало още  21 други случаи на победа над аутизма.

По отношение на остеопорозата, участници съобщават промяна в костната плътност от (-) 3-костна плътност до (+) 2 в рамките на 5 месеца, и безброй други доклади за пълно облекчаване на болки в ставите в рамките на дни. Също така се съобщава за премахване на алергии, по-здрава кожа, коса и нокти, по-голяма гъвкавост и по-голяма циркулация на кръвта, отстраняване на симптоми на „махмурлук“ в рамките на 30 минути.

Хората, живеещи в Хавай са подложени на „ВОГ“, възникващ, когато южните ветрове духат токсични пари от активен вулкан на острова. Хората, приемали тези кристали, не били засегнати от парата.

Като цяло, никога не е имало оплаквания при 100 000 човека, които са участвали в проучването за последните 15 години, с изключение на дискомфорта, свързан с процеса на детоксикация, който обикновено се проявява в рамките на първата седмица на прием, поради премахването на тежки метали, радиация и паразити.

Хипократ казва: „Първо: не вреди.“ Твърде лошо е, че медицинските работници не спазват тази част от клетвата си. Синтетичните токсични химикали, известени още като „лекарства с рецепта“, не лекуват, а само потискат симптомите.

Органични кристали сяра, заедно с чиста, несинтетична диета ще променят драстично здравето ви към по-добро и по този начин ще се подобри качество ви на живот.

 

Автор:  Hesh Goldstein

Източник: http://blogs.naturalnews.com

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×