(NaturalNews)

В случай, че не сте виждали или чували за проучването Cochran, цялостно проучване, проведено от напълно независими учени, тук е техният основен извод: Грипните ваксинации не вършат работа.

Ако не сте наясно с това, то е разбираемо. Проучванията на Сътрудничество Кохран (The Cochrane Collaboration) са публикувани през 2010 г. без фанфари от водещите медии. Едва наскоро Хайди Стивънсън от Гая Здраве разбира това и Джон Рапопорт веднага я цитира в статия на Natural News

Проучването на Кохран се цели в измислицата за „колективния имунитет“ и напомня на читателите за това как малък грип обикновено е без усложнения от други фактори. Те съобщават, че над 1,5 милиона души, които са получили противогрипна ваксина получават Синдром на Гилен-Баре.

Синдромът на Гилен-Баре (СГБ) осакатява за цял живот, ако се възстановите от първоначалния, интензивен период на гърчове след ваксинацията.

Проучването Кохран използва VAERS (система за отчитане на нежелани реакции от ваксини), за да се определи процента на инциденти на СГБ. VAERS е толкова тромава и пълна с прегради, че се съобщават само около пет процента или по-малко от всички нежелани реакции.

Така, че процентът на заболеваемост от СГБ е вероятно 10 или повече пъти по-висок.

Други странични ефекти, отчетени значително по-ниско, включват различни прояви на увреждане на мозъка или просто намаляване  нивото на здравето, което води до други автоимунни заболявания.

В крайна сметка: плащате пари и време, за да играете хазарт с нещо, което не е от полза и застрашава здравето ви. Това е издънка на хазарт. Не бъдете издънка. Използвайте естествени средства за подобряване на имунитета си срещу грипа.

Четири лесни, естествени стимулатори на имунната система

Със сигурност знаете за витамин D3. Игнорирайте D2, той е токсичен. И не се довярвайте на витамин D от аптеката. Витамин D3 е прехормон, който задейства имунната система, ако имате достатъчно от него в кръвния поток.

Ако не получавате много директна слънчева светлина върху кожата на тялото си за производството му, трябва да го допълните достатъчно щедро, за да е висок D3 във вашата кръвна картина.

Обикновено дози от 4000 до 10000 IU добавка ще свършат работата. Но е нужно получаване на кръвен тест за витамин D3 от медицинско лице, което разбира истинската история за витамин D3.

Астрагал (Astragalus) е древна билка, използвана в аюрведическата (Индия) и китайската медицина като адаптогенен тоник. Адаптогенен означава, че настройва имунната система (нагоре или надолу) в зависимост от това, което е необходимо.

Тази адаптогенна активност е подобна на витамин D3, който се счита за имунен регулатор. Трябва да се започне преди грипния „сезон“, и може да се приема ежедневно през цялото време. Астрагал може да бъде закупен като тинктура навсякъде или онлайн в насипно състояние билка на прах.

Хидрастис (Goldenseal) или Ехинацея са две надеждни билки за превенция на настинки и грип, налични са в тинктури или капсули. Трябва да се консултирате с опитен билкар или магазинер на магазин за здравословни храни, за да определите кое е по-добре за вас.

Подобрете начина си на живот и храненето, като избягвате преработени храни, които съдържат токсични добавки, масла, подсладители и ГМО. Включете щедро количество суров чесън с органичните храни. Хидратирайте се често с пречистена вода без флуор. Най-добре е, ако можете да получите истинска изворна вода.

Направете своя собствена филтрирана вода с обратна осмоза за премахване на 85 процента от флуоридите. Добавете зелен лимон или лимон към тази вода, за да се балансира получената киселинна стойност (рН), или повторно минерализирайте водата с минерални капки или истинска морска сол.

Получавайте достатъчно качествен сън и по-малко стрес. Уверете се, че в спалнята ви не влиза никаква светлина. Дръжте електронните и ЕМП устройствата далеч от леглото си. Медитация, смях и леки упражнения помагат за справяне със стреса.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: PF Louis

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×