Вие не забелязвате това да се случва, но с течение на времето в артериите се натрупва плака. Запушени артерии, технически наречено атеросклероза или втвърдяване на артериите, се случва, когато плака се натрупва по стените на артериите, като ги кара да се стесняват. Артериалната плака се състои от холестерол, възпалителни клетки, мазнини и други отпадъчни материали.
Когато тя се втвърдява пречи на циркулацията на кръвта и поставя натиск върху сърдечния мускул. В крайна сметка причинява високо кръвно налягане и сърдечни заболявания.

Запушените артерии са твърди. Буквално, ако бихте могли да се докоснете до тях бихте ги почувствали като замръзнала тръба или твърда пластмаса, а не гъвкави, така както да се чувстват, когато са здрави.

Може да се чувствате напълно здрави, но това натрупване няма да отмине от само себе си. Вашата цел е – гладки, чисти артерии, които позволяват на кръвта да се движи свободно в тялото. Хирургията е опция, но има и други природни алтернативи и на двете – намаляване на LDL холестерола и премахване на съществуващата плака от стените.

Чесънът и лимонът, се считат за отлични „чистачи“ на кръвоносните съдове, които също намаляват нивото на лошия холестерол, укрепват стените на кръвоносните съдове и намаляват риска от опасни заболявания като атеросклероза. Тинктура с лимон и чесън се е използвала в тибетската и руската народна медицина още преди много векове.

Също така, тази тинктура предотвратява образуването на ракови клетки, което е многократно потвърдено от научни изследвания. Чесънът съдържа голямо количество антиоксиданти, които помагат за възстановяване и подмладяване.

Тинктура за почистване на запушени артерии и отлагане на холестерол – рецепта

Необходими съставки:

  • 4 скилидки чесън
  • 4 средни лимона (заедно с техните кори)
  • 3 литра вряла вода

Начин на приготвяне:

Първото нещо, което да направите, е да нарежете чесъна и лимоните. Изсипете вряла вода върху тях. Смелете в блендер всичко и разделете получената смес в три стъклени буркана. Покрийте бурканите и ги оставете в хладилника за 3 дни. След това прецедете сместа и я съхранявайте отново в хладилник.

Как да използвате това лекарство:

Пийте 50 мл от тинктурата 3 пъти дневно, преди хранене. Въпреки това, почистването на кръвоносните съдове трябва да започне с по-малки дози (1-2 супени лъжици). Ако няма неудобство, дозата трябва постепенно да се увеличи.

Продължителността на лечението е 40 дни. Почистване на кръвоносните съдове по този начин се препоръчва само веднъж годишно. След завършване на дозата, която сте направили, се консултирайте с вашия лекар.

След като се използва това лекарство, циркулацията на кръвта ще бъде подобрена и липидния състав също. Тази мярка също ще нормализира кръвното налягане и ще подобри притока на кръв. Също така по този начин загубата на излишно тегло е по-лесна.

Автор: dr. susai

Източник: http://blogs.naturalnews.com

By admin

3 thoughts on “Изчистване на запушени артерии и елиминиране на лошия холестерол от кръвта с едно единствено натурално лекарство”
  1. Здравейте реших да направя ,това със лимона и чесана на моя съпруг дали ште му навреди това .Заштото той е със инфаркт ште сам ви благодарна да ми отговорите благодаря.

  2. Zdraveite,as imam estinozis carotidea zapushvane arteriite na vrata osven tova kakvo drugo moga da piq zada se opravq bez operaciq bihte li mi pomognali

  3. dr. susai, 3 литра вода+сока от 4 лимона едва ли правят 6 литра тинтура… Защото 3 пъти на ден за 40 дни е = 6000 мл 🙂

Напиши коментар

Добави обява

×
×