рак-на-гърдата-банкнота

„Вторият“ рак се увеличава в Съединените щати, според ново проучване, което установява, че един на всеки пет нови случая включва хора, които са имали заболяването преди това. Проучването установи също, че „вторите“ видове рак, не включват наново поява на същия вид рак, а представляват съвсем нов тип рак и тези случаи са се увеличили с 300% от 70-те години на миналия век.

Ранните ракови заболявания също се увеличили, като нараснали със 70% в същия период от време.

Медицината има обичайното си обяснение или по-скоро с липсата на такова, твърдейки, че те не осъзнават причината за нарастването, но посочват факта, че хората живеят по-дълго и следователно са по-изложени на риск от болестта.

Но живеенето до 80 и 90 години не трябва да гарантира, че ще се разболеете от рак.

Докато генетиката е фактор, други влияния като вашата среда, храната, която ядете, водата, която пиете, въздухът, който дишате, ваксините, които си инжектирате и дори вида на медицинското лечение, което получавате, могат да допринесат много повече от вашата възраст, когато става въпрос за определяне на риска от рак.

Нововъзникващите проучвания продължават да показват, че пестицидите, тежките метали и BPA и BPS, както и други замърсители на околната среда, оказват силно влияние върху риска от развитие на рак.

За тези, които не са имали късмета и са получили втора ракова диагноза, то лечението, което сте получили за първия си рак, може да бъде виновника.

Има ли лечение за рак, което причинява повече рак?

Документ [PDF] от Американското дружество за рака, озаглавен „Вторият рак при възрастни“, признава, че вторият вид рак може да бъде причинен от самото лечение на рака.

„Радиационната терапия е призната като потенциална причина за рак преди много години“, според Американското дружество за рака, което също признава, че повечето видове левкемия, включително остра миелогенна левкемия (ОМЛ), хронична миелогенна левкемия (ХМЛ) и остра лимфобластна левкемия (ОЛЛ), могат да бъдат причинени от радиация.

Повечето ракови заболявания, причинени от радиационната терапия, се развиват само няколко години след облъчването, като заболяването се появява от пет до девет години след експозицията.

По същия начин, химиотерапевтичните лекарства също са били свързани с различни видове „втори“ тумори, като най-честите са миелодиспластичният синдром (МДС) и АМЛ. Всичко това отново е свързано с тези „лекарства“ за рак.

Раковите „лекарства“ причиняват най-малко 40 000 случая на нов рак всяка година в САЩ.

Около 13 000 души се диагностицират всяка година с МДС.

Освен радиацията и химиотерапията, други причини включват токсини, присъстващи в тютюневия дим, както и високи нива на химикали от промишлен тип като бензен, канцерогенна нефтохимическа промишленост, широко използвана в пластмасите, синтетични влакна, каучукови смазващи вещества, смоли, оцветители и пестициди.

Близо още 20 000 души се диагностицират ежегодно с ОМЛ, като повече от половината от тези случаи завършват със смърт, а приблизително 6 000 души се диагностицират с ОЛЛ всяка година.

Най-малко 40 000 случая на рак могат да бъдат пряко приписани на „лекарствата“ против рак.

Определянето на броя на хората, които загиват от „лекарствата“ срещу рак, е изключително трудно, тъй като повечето от смъртните случаи се отчитат като резултат от рак, а не от лечението.

Не забравяйте, че раковата индустрия е един от най-доходоносните в света, генерирайки 100 милиарда долара миналата година. Тези печалби се очаква да нарасват с около 8% всяка година през следващите три години, тъй като все повече и повече американци ще бъдат диагностицирани и „лекувани“ за рак.

 

Автор:  Julie Wilson

Източник: https://www.naturalnews.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×