Тежки метали остават в телата ни след ваксинации и дори като резултат от много храни и напитки, които консумираме. Консерванти и неорганични съединения могат да нанесат много щети на телата ни, карайки нашите системи да работят неправилно или неефективно. Ако някога сте получавали ваксина, трябва да направите детоксикация поне веднъж в живота си. Това е относително лесно и е наложително да се направи. Следвайте стъпките по-долу, за да отървете вашата система от тези вредни метали и други съединения.

Хранете се правилно

Първата стъпка за противодействие на почти всяко отрицателно въздействие върху здравето е да се яде здравословна храна. Уверете се, че приемате изобилие от различни зеленчуци във вашата система – чесън и магданоз също имат силни детоксикиращи свойства и е важно да се включат. Бъдете сигурни, че избягвате захар и рафинирани и преработени храни, колкото е възможно.

Помогнете на имунната система

Захари са добавени към повечето храни и напитки, а и дори са намерени във ваксини. Захарта потиска имунната система, което я прави по-малко ефективна и бавна. Много вируси, паразити и бактерии също се хранят със захар. В допълнение към включването на колкото се може повече зеленчуци в диетата си, опитайте и хидрастис, и/или добавки трилистен коптис, за да отървете тялото си от излишната захар. Те могат да помогнат и за пречистване на кръвта и детоксикация на тялото. Добре е също така да приемате витамин В добавка за подкрепа на имунната система през периода на детоксикация.

Пийте течности

Важно е да се пият много течности, за да се помогне на оранизма с пречистването от тези тежки метали. Сок от червена боровинка (чист, органичен, без добавена захар) е чудесна възможност за хранително питие за детоксикация. Също така не забравяйте, че трябва да пиете много вода всеки ден – 8 или повече чаши вода.

Упражнения

Редовно движение ще помогне на тялото ви да се прочисти от тежки метали и други вредни токсини. Каквито и видове упражнения и тренировки да решите да правите, бъдете сигурни, че дишате правилно. Много хора задържат дъха си, особено, когато вдигат тежести или правят коремни преси. Ако не дишате правилно, ще загубите възможността да отървете тялото си от много токсини.

Хидротерапия

Със смяна на топла и студена вода можете да подобрите кръвообращението на тялото си. Промяна между топла вода (толкова гореща, колкото можете да издържите) в продължение на две минути, последвана от студена вода (студена също, колкото можете да издържите) в продължение на две минути. Цялата процедура продължава двадесет минути, завършваща със студена вода.

Добавки

Добавките са от решаващо значение, когато става въпрос за детоксикация на тялото от тежки метали и токсини. Някои от най-добрите допълнения включват: масло от риган, както и тези, които вече споменахме по-горе (витамини, ехинацея, хидрастис и трилистен коптис).

Добре е да включите тези детоксикатори в живота си, редовно, тъй като телата ни са под постоянна атака от токсини и метали. Бъдете сигурни, че поддържате здравословен начин на живот, който включва добре балансирана диета, упражнения и обилно количество вода и изключете алкохол и пушене. Здравото тяло и силна имунна система ще ви предпазят много по-добре от ваксините.

 

Автор: Sasha Brown

Източник: http://blogs.naturalnews.com/detox-body-heavy-metals-vaccinations/

Напиши коментар

Добави обява

×
×