Как диета от плодове може да ви помогне да победите рака

(NaturalNews) Идеята за диета, изцяло на плодове, може да изглежда отблъскваща. Плодовете или всъщност, захарта, която те съдържат, е доста неразбрана. Обикновено захарта се счита за лоша храна. Въпреки това, плодовете може да ви помогнат да победите рака, поради съдържанието им на захар. Диета изцяло за плодове може да помогне да победите рака. Това не означава, че цял живот трябва да сте на диета, състояща се изключително от плодове. Следва също така да се уточни, че такава диета трябва да се състои от пресни, здравословни, чисти плодове. Консервирани и сушени плодове няма да имат същия ефект за борба с рака.

Имунна система и рак

Имунната система не може да направи много за премахване на раковите клетки, защото те са защитени от дебел слой протеин. Известен като фибрин, този защитен слой обхваща всяка ракова клетка, както и целия тумор. Този дебел протеинов слой, защитаващ раковите клетки, може да бъде разбит с ензими. Въпреки това, повечето хора са с дефицит на ензими, поради лоша диета и / или лоша функция на панкреаса. Диета, изцяло на плодове, които са богати на ензими, може да помогне за премахване на рак чрез “счупване” на външната протеинова черупката на раковите клетки. След отделянето на този слой фибрин, имунната система на индивида е в състояние по-добре да открие и премахне раковите клетки,

Как плодовете помагат да се унищожи рака

Атакуването на раковите клетки не е всичко, което е необходимо, обаче. Раковите клетки са силно зависими от аминокиселината метионин. Те я ​​използват за извършване на много основни функции, необходими за създаване на повече ракови клетки, което прави метионина от решаващо значение за оцеляването им. Чрез ограничаване на приема на метионин, раковите клетки гладуват и започва процес на апоптоза. Здравите клетки не са зависими от метионин, така че този процес не ги засяга. Храните с най-ниско съдържание на метионин са плодовете. Диета само на плодове трае между 7-21 дни и може да се използва, за да помогне за премахване на рак. Тази диета може да доведе до значителна загуба на тегло. Поради тази причина, броят на дните за диетата зависи от теглото и здравословното състояние на индивида. След първоначалния период, индивидът може да преминете към ядене на пълнозърнести храни отново за няколко дни, но след това трябва да направи още един период на диета само на плодове. Диетата само на плодове е променлива диета. Консумация само на плодове, а след това други здравословни храни, като зеленчуци и здравословни протеини.

Допълнителни предимства на диетата, изцяло на плодове

Плодовете са силно алкализиращи. Алкалността е основен здравен бонус, предоставен от диета излкючително на плодове. Повечето хора са с киселинна среда, най-вече поради лоша диета с високо съдържание на рафинирана захар, рафинирани въглехидрати, червено месо и нездравословна храна. Ензимите помагат да разградят протеини, мазнини и захари, което означава по-добро усвояване на хранителните вещества. Отделно от храносмилането, ензимите също се използват за подпомагане извършването на много други телесни функции, като например клетъчна детоксикация, изцеление и имунен отговор. Благоприятното въздействие на ензими и фибри, консумирани като част от плодова диета, също допринасят за изчистване на дебелото черво, за по-добро премахване на токсични клетъчни отпадъци.

Източник: http://www.naturalnews.com/050520_cancer_prevention_fruit_benefits_healthy_diet.html#ixzz3h6DSpuPr

Автор: Jeanette Padilla2 Коментара на Как диета от плодове може да ви помогне да победите рака

  1. Маргарит Данев каза:

    И 30 дена на плодове не могат да навредят

  2. Вкарайте адреса и телефона на този ,който си е счупил протениновите обвивки на раковите клетки,искам да поговоря с него лично !Не се шегувам !

Вашият коментар