(NaturalNews)

В днешни дни е лесно е да сте много заети и да забравите за вашето здраве, дори само за малко. Всички знаем, последствията от това, но все пак това се случва и при най-добрите от нас. Увличаме се от ежедневието или стреса през определени периоди или събития и здравословния ни режим на хранене изхвърча през прозореца. Ходим да се забавляваме по пътувания, почивки, увеселителни паркове или кино и минаваме през поток от токсини, като от торти, хляб, чипс, бързо хранене, преработени храни и дори бързи лекарства. Хората се опитват да потушат непосредствените си здравни болести с аспирин, сироп за кашлица, антибиотици или дори грешни, евтини безполезни добавки.

Други се опитват да прикрият факта, че имат склонност да се хранят с (джънк фуд) лоша храна и напълно са унищожили хранителната си база и чревната си флора. Техните ензими са „изключени“ и машината, известна като човешко тяло, започва да се разгражда, работеща на „мръсно масло“ и „евтин етанол“ като гориво – което означава, че няма човек на планетата, който може да функционира правилно и да бъде здрав, докато редовно консумира ГМО и други популярни хранителни токсини, дори и за няколко дни, седмица или месец.

Внезапно други проблеми стават по-големи, когато не сте здрави. Вашите финанси се разпадат, когато не можете да работите толкова много; нивото на стрес стига до покрива, когато трябва да жонглирате с отговорности, докато главата и стомахът ви болят или докато страдате от възпаление, артрит, алергии, инфекции и супербацили. Имате ли паразити? Имате ли лоши бактерии, завладели добрите ви бактерии? Дали имунната ви система е напълно компрометирана поради приема на токсини? Поставянето на здравето на заден план, докато се опитвате да поправите други проблеми е като поставяне на каруцата пред коня – нищо не отива на никъде.

Лакомници за наказание

Ако игнорирате здравето си дори за една седмица, бихте могли да се озовете в клиника, лекарски кабинет или още по-лошо, болница. Обикновено чакалните на тези заведения са пълни с хора, млади и стари, които страдат от подобно увреждане на здравето, включително и бактериални инфекции, вируси и автоимунни заболявания. Тези чакални, стаи на пациенти, легла за пациенти, дръжки на врати, списания и дори въздуха са пълни с така известните супербацили, болести, които съществуват в лицето на съвременната алопатична медицина, тъй като стават „имунизирани“ към химични лечения.

Хората, които разбират това, особено здравните ентусиасти, диетолози и натуропатите, не подценяват шансовете да станем по-болни, от простото „ходене на лекар.“ Повечето хора не са болни от наследствени заболявания или инфекциозни заболявания, а по-скоро от лоша храна и химическа медицина. Преработените и генетично модифицираните храни са виновници за модерните болести и по-ранната, скъпа смърт. Изкушенията и инфилтрацията на лош избор са навсякъде около нас. Ако се поддаваме на плитки желания, ние консумираме отрова и в крайна сметка размножаване на супербацили, чакайки за лекарство, което не ни помага, а вместо това прибавя към общото увреждане на здравето.

Може да се каже, че тези хора са лакомници за наказание – допринасяйки за краткосрочни и дългосрочни проблеми чрез незабавно удовлетворение. Например, хората, които консумират изкуствени подсладители, опитвайки се да заобикалят правилата, за да отслабнат или да поддържат теглото си. Това е като да карате директно към пропаст, надявайки се, че тя няма да е там, когато пристигнете.

Монсанто, ГМО и алопатичните „здравни пропасти“

Много потребители ядат мононатриев глутамат и глутен, след като са чували ужасни неща и за двете, но смятат, че ако вземат някои добавки (или лекарство), ще се оправят. Това е като да си блъскаме главата в стена отново и отново и след това да приемаме аспирин и да чакаме главоболието да отмине. Не си блъскайте главите в стените. Не карайте към пропасти. Не се продавайте в краткосрочен план за дългосрочен здравен кошмар. Поставете здравето си на първо място и го дръжте там. Само тогава можете да помогнете на другите, помогнете на себе си и бъдете ежедневно в най-добрата си форма. Премахнете пречките и болестите чрез премахване на токсините от дневния си прием, независимо дали чрез храна, вода или продукти за лична хигиена. Не се поддавайте на изкушенията за незабавно удовлетворение. Подобрете здравето на вашия мозък, тяло и „душа“, като започнете още сега. Бъдете „органично сертифицирани“ човешки същества!

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

One thought on “Лакомници – хора, които не поставят здравето си на първо място в живота”

Напиши коментар

Добави обява

×
×