Проучванията показват, че консумацията на лимони е попречила, а в някои случаи дори излекувала рак. Изследвания показват, че консумацията на четири или повече 150-грамови порции на седмица от цитрусови плодове намалява рисковете от рак на гърлото с 58 процента, рак на фаринкса с 53 на сто, рак на стомаха с 31 на сто и рак на дебелото черво с 18 процента.

И особено, когато се приема в комбинация със сода, което ще нормализира нивото на рН на тялото, което пък не позволява на рака да продължи да се разпространява.

Сода и лимонов сок – почистваща напитка

Съставки

 • 2 супени лъжици лимонов сок (не забравяйте да използвате органични лимони, казва се, че био лимоните са 100 пъти по-ефективни от лимоните, раснали с химически торове и пръскани с химикали)
 • ½ чаена лъжичка сода за хляб (без алуминий)
 • 230 мл вода

Инструкции

Пийте 4 пъти на ден. Препоръчително е да се пие сутрин или между храненията, като лечението е по-ефективно, когато се приема на празен стомах.

Защо сода и лимонов сок?

Добро рН на тялото е 7.35. Когато рН на тялото ви падне, това повишава риска от заболявания, умора и нарушен сън. Комбинацията от лимонов сок и сода за хляб е мощен и безопасен начин да се въведат алкални вещества в организма и да се повиши цялостно борбата за развитието на рак.

Въпреки че лимоновият сок е кисел, заради високото си съдържание на минерали, той има алкализиращ ефект върху тялото. Също така, той е пълен с витамин C, който е мощен антиоксидант и вече се използва за алтернативно лечение на рак.

Содата също има способността да алкализира тъканите, непосредствено заобикалящи раков тумор, което я прави ефективна при предотвратяване на растежа на тумора.

След 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 г. до сега се оказва, че:

Лимонът разрушава канцерогенни клетки в 12 вида рак. Лимонът предотвратява разпространението на канцерогенни клетки и има 10000 пъти по-силен ефект от лекарства като Adriamycin, химиотерапия и наркотични продукти.

И това, което е още по-интересно, че този вид лечение, с лимон и сода за хляб, унищожава само канцерогенните клетки и не засяга здравите „.

Допълнителни ползи от пиенето на тази напитка на празен стомах

Лимоновият сок помага на тялото ви в почистването на токсини. Той също така подобрява дейността на храносмилателната система и усвояването на хранителните вещества.

Лимонената киселина в лимоновия сок помага за разтваряне на камъни в жлъчката, калциеви отлагания, както и камъни в бъбреците.

Кората от лимон съдържа мощен фитонутриент танджеретин, който е ефективен при болестта на Паркинсон.

Лимоновият сок унищожава бактериите на малария, холера, дифтерия, коремен тиф и други смъртоносни болести. Това се дължи на неговите мощни антибактериални свойства.

И една от най-важните ползи на лимоновия сок за вашето здраве: витамин C в сока помага да се неутрализират свободните радикали, свързани със остаряването и много други заболявания.

Пиенето на сода облекчава киселини в стомаха и лошо храносмилане, тя работи чрез обръщане на киселинността, свързана с тези състояния.

Пиенето на сода за хляб се използва също така за предотвратяване на камъни в бъбреците. Тъй като бъбреците са чувствителни към деликатния баланс на йонни съставки и киселинност на урината, то ако урината е твърде кисела, в бъбреците могат да се образуват камъни. Содата помага да се възстанови баланса, необходим за добро здраве.

Автор: Beverly Entin

Източник: http://blogs.naturalnews.com/baking-soda-lemon-juice-cleansing-drink-10-000-times-stronger-chemotherapy/

6 thoughts on “Напитка със сода и лимонов сок: 10, 000 пъти по-силна от химиотерапия”
 1. Два въпроса: откъде да си набавиш био лимони и сода без алуминий? Благодаря!

  1. Няма побликувано кой и как се отглеждат био лимони,/освен в домашни условия/,а кой производител на сода има сертификат че продукцията му не съдържа алуминий.Има ли институции в България които контролират храните и са заинтересовани от здравето на народа?

  2. В би омега зимните от миналата година има хлебна сода без глутен и без наличие на алуминий. Аз я ползвам втора година и установих,че наистина е много по-различна от другата.

 2. 1.“Изследвания показват, че консумацията на ЧЕТИРИ или повече 150-грамови порции на седмица от цитрусови плодове намалява рисковете от рак…“ 2.“Пийте 4 пъти на ден…“

  Връзка към публикацията: Напитка със сода и лимонов сок: 10, 000 пъти по-силна от химиотерапияНе ми стана ясно колко пъти на ден или на седмица трябва да се пие тази напитка и въобще колко време ,след като се започне с употребата й ,ще сме сигурни,че тя е започнала да действа.

Напиши коментар

Добави обява

×
×