Владимир–Путин

(NaturalNews) Хората, които подкрепят избора за ваксините и се противопоставят на генетичното модифициране на нашата хранителна верига имат неочакван съюзник: Руският президент Владимир Путин.

Както беше съобщено от Health Freedom Alliance, доклад, който е подготвен от Съвета по сигурността на Русия (SCRF), доклад, който в момента циркулира в Кремъл, казва, че Путин е дал нареждания да защити руския народ от ГМО „храна“, както и от западни фармацевтични продукти „на всяка цена.“

В доклада се посочва, че Путин вярва, че следващата фаза на човешката еволюция е поставена под „сериозен риск“, и че западните и другите големи сили „умишлено забавят процеса за тяхната лична изгода.“

„Ние, като вид, имаме избора да продължаваме да развиваме нашите тела и мозъци във възходяща здравословна траектория или можем да следваме западния пример от последните десетилетия и умишлено да тровим нашето население с генетично променени храни, фармацевтични продукти, ваксинации и бързи храни, които следва да се класифицират като опасни, пристрастяващи наркотици“, се казва в доклада.

„Ние трябва да се борим с това. Физически и умствено увредено население не е в наш интерес“, допълва доклада.

Както се съобщава от Health Freedom Alliance:

„Описвайки средния, държавно контролиран западняк, като „интензивно ваксиниран дебел мъж с аутизъм, отпуснал се пред екрана, борещ се с деградацията от високо-фруктозен царевичен сироп“, докладът посочва, че тези тактики, използвани от правителствата да подчиняват своите граждани, са не само „тъмни/зли“, но и контрапродуктивни в средносрочен и дългосрочен план.“

„Най-големият световен доставчик на здравословни, екологично чисти и висококачествени храни“

Под управлението на Путин, който е милиардер, руското правителство раздава безплатно земя през последните няколко години на всеки, който има желание да сади и прави биологични и устойчиви ферми, с цел да се превърнат във „водещ износител“ на храни в света, които не са ГМО и са базирани на „екологично чиста“ продукция.

Докладът идва само няколко месеца след като Кремъл обяви, че планира да спре производството на всички ГМО храни, което се вижда от международната органична общност като важна стъпка в борбата срещу мултинационалните тласкачи на ГМО като Monsanto и Syngenta.

И Русия продължава да води по пътя към биологично, естествено производство на храни.

През декември, RT.com съобщи намерението на Путин да стане най-големият производител на органични храни в света.

В същото време Путин осъжда производството на храни на САЩ, както и производството на храни и в други страни, че вече не предлагат висококачествена, здравословна и екологично чиста храна.

„Ние не само сме в състояние да се храним сами, като се вземат предвид нашите земи и водни ресурси – Русия е в състояние да се превърне в най-големият световен доставчик на здравословна, екологично чиста и висококачествена храна, която западните производители са изгубили отдавна, особено като се има предвид факта, че търсенето на тези продукти на световния пазар непрекъснато расте“, заяви руският лидер в реч пред парламента.

Независимо отглеждана храна и без ГМО

Путин добави, че Русия се е превърнала в нетен износител, а не вносител на храни.

„Преди десет години ние внасяхме почти половината от храната от чужбина и бяхме зависими от вноса. Сега Русия е сред износителите. Миналата година руският износ на селскостопански продукти беше в размер на почти $20 млрд. – една четвърт повече от приходите от продажба на оръжие или една трета от приходите, идващи от износа на газ „, каза той, отбелязвайки, че страната е на път да стане напълно хранително-независима до 2020 г.

През януари руският лидер критикува западните ГМО храни и Голямата Фарма, както съобщи Australian National Review, позната тема.

„Преди три години руското правителство обмисли налагане на забрана за участие на чуждестранни производители на лекарства в търгове за възлагане на обществени поръчки на лекарства, ако вече има две други подобни лекарства, създадени от местни производители“, отбеляза австралийският сайт. „Мярката е била предназначена да насърчи международните фармацевтични производители да локализират производството си в Русия и да се намали делът от внесени лекарства в общите поръчки, които се оценяват на около 85 процента. Инициативата е била представена от Министерството на промишлеността и търговията на Русия.“

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: J. D. Heyes

By admin

8 thoughts on “Путин: Човешката еволюция е под голяма заплаха от ГМО, ваксини”
 1. На западните ни дрогари им се насърбахме на попарата.Те унищожават собственото си население ние се надяваме за нас да се грижат . Сега като ни тряснат и шистовия газ здрав човек няма да остане тук .

 2. Путин е посредствен президент с крайно недостатъчна алкохолна подготовка за да управлява Русия. Русия се нуждае от сериозен пианист професионалист и майстор на чашката от ранга на покойния Елцин и неговия достоен украински ученик и последовател Порошенко.

 3. Колкото и да не ни е приятно, нещата отиват натам – генно модифицирани хора с компютърно оптимизиран геном, или направо супер роботи, които ще имат много по-голяма издръжливост, работоспособност и производителност от обикновения човек. Няма да боледуват от болести. Ще се хранят само с космическа или в частност със слънчева енергия. Ще мислят и действат милиарди пъти по-бързо от човека! При това положение обикновеният класически човек просто ще стане излишен и ще изчезне, тъй като никой няма да има нужда от него и няма да има сметка да се грижи за него. Защото обикновеният класически човек е създаден единствено и само за живот на земята – при земните условия. Е, супер-човеците вероятно все пак ще оставят няколко екземпляра класически човек в музея, или в зоопарка – да си имат за спомен…

 4. Какво му е лошото на това, че започнахте да пишете глупости ? Защо не вникнете в написаното и го асимилирате, а търсите само външното – повърхностното, което ви пишат ? То самият текс е твърде тенденциозно написан – против самия Путин. Иска да внуши, че той иска това, а не че това е политика на руската държава. Да не говорим за повторенията от рода на „Милиардер“, „милионер“ и др.
  Кое в написаното не е вярно – че западняците са с наднрмено тегло ли ? Че се хранят с ГМО храни ли ? Че са обездвижени ли ?
  Не ви ли впечетлява факта, че Русия от голям вносител, се е прервърнала в износител на храни ? Мислите ли че това става лесно ? Милсите ли, че зад това стоят „милиардите“ на Путин ?
  Лошото е, че и нашата нация върви вече по този път ! Тези меса натъпкани с маринати и солеви разтвори, тези ГМО плодове и зелечуци, които внасяме от цял свят, те докъде ще ни докарат ? Мислили ли сте по този въпорс ? А обездвижването на нацията ? То не е ли налице ?
  Ако имахме правителство, което да мисли за народа си, трябваше да направим всичко възможно и ние да започнем да се занимаваме с еко произоводство, но нас ни командват мутри, затова и ще живеем като скотове.
  Замислете се и спрете да плюете политически храчки !

Напиши коментар

Добави обява

×
×