Учените са открили, че могат да унищожават раковите тумори, използващи лекарството EBC-46, получено от съединение, естествено намиращо се в семената на плодове от дървото Australian blushwood. Изследванията се провеждат в QIMR Berghofer Medical Research Institute в Куинсланд и резултатите са публикувани в списание PLoS One през октомври 2014 г. Това рядко дърво се среща само в специфични области на Атертън Тейбълландс, Северен Куинсланд, Австралия.

Една единствена инжекция от EBC-46 в лабораторно отглеждани мишки с меланома и рак на главата, шията и дебелото черво, унищожава туморите в повече от 70% от случаите. EBC-46 предизвиква клетъчен отговор, който прекъсва кръвоснабдяването на тумора.

В предклиничните ни проучвания ние го инжектирахме в нашите модели и в рамките на пет минути, видяхме посиняване на площта, която прилича на натъртване. Около 24 часа по-късно, областта на тумора е черна, а няколко дни по-късно образува коричка и около седмица и половина след това, коричката пада, оставяйки чиста кожа, без тумор под нея. Скоростта определено ме изненада. „- Д-р Глен Бойл, QIMR Berghöfer Medical Research Institute.

EBC-46 вече е била използвана от ветеринарните лекари за успешно лечение на ракови тумори в около 300 котки, кучета и коне. Лечението се разработва от австралийска компания, наречена QBiotics, дъщерно дружество на EcoBiotics. Етично одобрение наскоро бе предоставено за фаза 1 от клиничните изпитвания върху хора, но времева рамка все още не е била дадена от QBiotics, относно това, кога ще започнат изследвания върху хора.

Трябва да се подчертае, че в този момент EBC-46 ще бъде изпробван само в краткосрочен план за тумори, които са достъпни чрез директно инжектиране или локално приложение. Няма доказателства, че EBC-46 би бил ефективен срещу метастазирал рак. „- Д-р Глен Бойл, QIMR Berghöfer Medical Research Institute.

Hylandia dockrillii, наричан най-често blushwood, отдавна е известен сред аборигените, заради бързо действащите си лечебни свойства. Като член на семейството Euphorbiaceae, растението изисква изключително специфични условия на растеж, което означава, че отглеждането му в области извън тропическите гори се оказва доста трудно. Въпреки това, QBiotics понастоящем проучва възможността за създаване на blushwood плантация, за да се позволи увеличаването на производството на лекарството.

 

Автор:  Ilana Leonard

Източник: http://blogs.naturalnews.com

 

By admin

One thought on “Съединение в австралийско дърво унищожава раковите тумори”
  1. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!! ДОБАВЯ СЕ ОЩЕ ЕДНО ПАКЕТЧЕ -КУРКУМА НА ПРАХ ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!

Напиши коментар

Добави обява

×
×