(NaturalNews)

Много хора започват да се обръщат към алтернативи на традиционните лечения за рак. Една от причините, поради която хората често проучват тези алтернативи е, че традиционното лечение на рак често идва със собствен набор от странични ефекти, които могат да бъдат доста опустошителни. Докато дори общите билки, които често се разглеждат в един или друг аспект в ежедневието, могат да предизвикат нежелани ефекти или взаимодействия с лекарства, все пак си заслужава да се проучат техните ползи.

Докато билките често не могат да бъдат тествани толкова бързо и старателно, както по-традиционните методи за лечение на рак, все пак си струва да се отбележат ползите, получавани от тях. Следните билки са показали огромно обещание, когато става въпрос за борба с рака.

Котешки нокът (Uncaria Tomentosa)

Тази билка е мощен стимулант на имунната система. Също така прави процеса на почистване на белите кръвни клетки по-опростен. В допълнение, че помага да се намали ефекта от химиотерапията и облъчването, тази билка е доказана, че намаля размера на ракови тумори, по-специално рак на кожата.

Моминска вратига (Tanacetum parthenium)

Едно проучване от Университета Рочестър в Ню Йорк насочва вниманието си точно към тази билка. Изследователите са били шокирани да открият, че вратигата е по-добра при умъртвяване на клетки от левкемия от цитарабин. Aктивната съставка във вратигата е партенолид.

Пшенична трева

Толкова мощна, че една от най-уважаваните частни болници в Югоизточна Азия хвали прясно изцеден сок от пшенична трева. Тази билка предлага множество ползи за здравето. Те включват достатъчно хлорофил, равняващ се на 12 килограма броколи. Тя действа също и като почистващ агент за бъбреците и черния дроб, както и за пречистване на кръвта. Само след две седмици поглъщане на пшенична трева на дневна база, циркулацията на тялото се подобрява, както и нивата на кислород в кръвта и в тъканите.

Sheep’s sorrel (Rumex acetosella)

Rumex acetosella е вид киселец, който се използва в билкови лекарства, като например Есиак (ESSIAC). Той очиства тъканите и помага за възстановяването им. Някои изследвания дори показват, че той помага на тъканите и клетките да възвръщат нормалните си качества след като са били повредени от рак.

Пелин

Пелинът е древна китайска билка, която е често доказвана, че работи по-добре, отколкото някои лекарства за малария на пазара. Благодарение на силните противогъбични и анти-микробни свойства, той може да бъде ефективен компонент на диетата против кандида. Някои лекарства за рак – например тези, които се използват за лечение на левкемия – могат да доведат до прекомерни дрожди, а някои лекари смятат, че прекомерните дрожди дори могат да бъдат причина за рак. Пелинът има свойства, които са директно противоракови.

За хората, които имат рак, добавянето на селекция от билки към ежедневието, би могло да бъде ефективно. Все пак се уверете, че тези билки не взаимодействат неблагоприятно с текущите лекарства или лечение.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Sandeep Godiyal

Превод от английски на български

By admin

One thought on “Топ пет билки за борба с рака”
  1. Пелинът не е „древна Китайска билка“ а Българска такава! Само 1% от отишлите на 2-ра и трета Химио Терапия оцеляват! Това е голямата Тайна на съвременната ЛЪЖЕ Медицина! След т.нар. 1-ва „Химио Терапия“ ви трябват минимум 6 месеца за пречистване на физиологията! След като Докторите казали на един наш познат, че щял да живее около 3 месеца, след отказ от Химио – Убийствената Терапия и прилагане на алтернативна билкова терапия, той е живял още 10 години! Ултра звуковия подход има много добър ефект върху локални тумори – в Плевен получиха такъв апарат! Лъчетерапия също има ефект. Но Съвременната ЛЪЖЕ Медицина ПЪРВО прилага ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Химио – отровата наречено „Терапия“, преди да приложи Лъче Терапията! Това, че има клетка Майка от където се разпространява т.нар. „Рак“, това болшинството Доктори НЕ го знаят!
    Разчитайте на Алтернативна Медицина, горчиви Билки, Пелин, Бял Равнец, плод от Бъз, сок от грепфут и др. подобни! Без: Месо, бяла захар и млечни продукти ! Пййте зелев сок! И задължително пийте много чиста /и преварена/ вода, НЕ от чешмата ! Използвайте топено масло /наречено на изток Гхи/ при ядене и готвене! За Алкохол и тутюнопушене …забравете! Масаж с мед е добър за почистване от токсини чрез кожата! Прилагаме това което имаме възможност! Мед може, орехи, бадеми и кайсиеви ядки също са полезни! Плодови сокове също са добри, за предпочитане горчивите, може малко мед в тях за да се понасят. Приложете Анти Стресова Програма, препоръчвам ТМ Програмата – Трансцендентална Медитация /15 – 20 мин.преди ядене 2 пъти на ден/, защото има доказан резултат чрез Научни изследвания! Причините за появата на Рак са: Огромния Стрес и напрежение в който живеем, ГМО храните и пълните с Е-та, пестициди, подобрители, изкуствени оцветители, изкуствени заместители на захарта, консерванти и т.н…Тези Храни, които съдържат ГМО под 1% НЕ било необходимо да се етикетират и са допускани до Пазара в ЕС ! Всичко което съдържа : СОЯ, Царевично Модифицирано Нишесте, Модифицирано Картофено нишесте вероятността да е пълно с ГМО е 99%! 99% от Безалкохолните напитки у нас съдържат Изкуствени заместители на Захарта, които са 4 вида!/ Е951 е Аспартам!, Нутрасуит и др…/Лютениците у нас вече се правят с Картофено и Царевично ГМО Модифицирано нишесте 99% от тях! В „Бозата“ има Изкуствен Подсладител, който уврежда черния дроб! В Кока Колата има Церевичен ГМО Концентриран сироп + изкуствени Подсладители!

Напиши коментар

Добави обява

×
×