(NaturalNews)

С хилядите токсини, циркулиращи по света, може да бъде много лесно да се претоварим. Храни, които са били питателни в миналото са денатурирани до точката, че имат много малко полза, а въздуха и водата са станали опасно замърсени. Тук са изброени пет от токсините, за които трябва да бъдем особено загрижени.

Тежки метали

Тежките метали не са нещо, за което обикновено хората се притесняват по отношение на храна, въздух, вода и продукти за лична хигиена. За съжаление, това не е сегашната ситуация.

Общи точки за излагане на тежки метали включват морски храни, зъбни амалгами, ваксинации, продукти за лична хигиена, тенджери и тигани, бакпулвер, дим, боя, вода, работни площадки, както и кемтрейлс.

Тези смъртоносни токсини могат незабавно да сеят опустошение, което води до хронична болка, умора, мозъчна мъгла, стомашно-чревни проблеми, алергии, главоболие, депресия, кожни проблеми, безсъние, парализа и др.

ГМО храни

Генетично модифицирани организми (ГМО) са храни, които са били създадени чрез генно снаждане на зеленчукови разсади с отровни пестициди, хербициди и бактерии, така че растенията по своята същност са защитени от вредители, които могат да се опитат да ги повредят.

Хората се оказват с голям проблем, поради факта, че едни от най-високо консумираните хранителни продукти на планетата са царевица, соя и рапично олио, много от които са ГМО. Като добавим захарно цвекло, памук, както и други популярни зърна, които могат да бъдат заразени или са на дневен ред да станат ГМО (пшеница, ориз), имаме изграждане на един хранителен апокалипсис.

В резултат на този проектиран процес, по същество потребителите консумират токсични семена, оплетени с химикали, които са известни, че мутират клетките на тялото, водейки до тумори и други форми на рак.

Радиация

Има няколко форми на радиация, но най-смъртоносните, които в момента замърсяват планетата са цезий-137 и електромагнитна радиация.

С последните тестове за радиация, извършени от областните служители по бреговете на Калифорния, показващи 500 процента увеличение на радиацията, сега се смята широко от експертите, че цезий-137 е навлязъл в хранителната верига, така че всички морски храни, уловени в Тихия океан са много заподозряни за значително замърсяване.

Все пак, това не е толкова широко разпространена загриженост като електромагнитната радиация. С вездесъщността на WiFi сигналите, мобилните телефони, телевизорите, компютрите и микровълновите печки, този вид радиация е почти невъзможно да се избегне.

На 31 май 2013 г. Световната Здравна Организация/Международната Агенция за Изследване на Рака публикува доклад, признавайки, че мобилните телефони могат наистина да причиняват рак, класифицирайки ЕМП като „възможен канцероген за човека“ (Клас 2B).

Ксеноестрогени

Ксеноестрогените или изкуствени молекули, имитиращи естрогените, са много чест токсин, намиращ се в ежедневния живот. Най-честите места, където могат да бъдат намерени, включват пластмасови контейнери, вътрешната облицовка на консервирани храни, чаши и съдове от стиропор, козметика и тоалетни принадлежности, както и селскостопански химикали.

Тези разрушители на хормони могат да предизвикат всякакви видове проблеми, свързани с хормоните, включително влошен сън, енергия и либидо, както и хормонално свързани ракови заболявания, като рак на гърдата, на яйчниците и рак на простатата.

Изкуствени подсладители

Алармата за опасностите от изкуствените подсладители, като аспартам и сукралоза (Splenda) свири от доста време, но това не е спряло много от хората, да продължават да консумират продукти, които ги съдържат. Те се намират в диетични газирани напитки, кисело мляко, дъвки, готварски сосове, настолни подсладители, ароматизирани води, зърнени храни, както и продукти без захар.

Аспартамът е комбинация от химикали, по специално аспарагинова киселина (аминокиселина със стимулиращи ефекти на мозъчните клетки), метанол и фенилаланин, учените го поставят в горния край на диапазона, на това, което се счита за токсично.

Деветдесет различни симптоми са документирани като резултат на консумация на аспартам, включително пристъпи на тревожност, неясен говор, умора, депресия, мигрени, тинитус (шум в ушите), виене на свят, сърцебиене, гадене и мускулни спазми.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Derek Henry

Превод от английски на български

By admin

3 thoughts on “5-те най-разпространени токсини, разрушаващи тялото”
  1. Shto ne proverite kakvo e GMO predi da napishete tezi gluposti!!! Tova e rastenie s izmemen genom ot virusna kletka!!! Malko chetete predi da pishete!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *